Showtime

Lidija nije bila prvi izbor da igra Violetu Popadić? Tajna hit serije "Bolji život"!

Autor mondo.rs

Lidija Vukićević je ranije pričala o navodnom izboru hrvatske glumice da igra lik koji ju je proslavio.

Izvor: YouTube/ Angel Comrade

Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete Viki Popadić iz serije "Bolji život", priči o porodici Gige Moravca, kojeg je na malim ekranima maestralno dočarao Marko Nikolić.

Lidija se sa sjetom seća ove serije, a jednom prilikom je otkrila i da je zahvaljujući honoraru, sagradila kuću:

"Ta uloga mi je obilježila karijeru. Svi smo se lijepo družili i divno sarađivali na snimanju. Fino se i zarađivalo u to vrijeme, pa sam od honorara za seriju napravila kuću na Dunavu, a od jedne reklame kupila automobil", ispričala je Lidija.

Izvor: RTS Screenshot

"Violeta se nije razlikovala mnogo od mene u tim godinama. Bila sam takva, spremna i da prekinem vezu, da uletim u neku drugu, da se zaljubljujem, da padam i ustajem. To je tipično za te godine i taj mladalački lepršav život, za ulazak u svijet glume. Kao i Violeta tražila sam se i voljela glamur. Ne u smislu materijalnog, podrazumijeva se", rekla je Lidija svojevremeno za "Republiku".

Ranije je objavljeno da uloga Violete Popadić uopšte nije pisana za Lidiju Vukićević. Hrvatska glumica Ena Begović je trebalo da igra Viki, koja je nakon čitanja uloge Violete Popadić odustala i zahvalila se na ponudi.

Izvor: Youtube/ Djordje Kluni/screenshot

Svojevremeno je ove natpise potvrdila i Enina sestra Mia, a Lidija je to prije nekoliko godina demantovala:

"Godinama nisam komentarisala pisanja medija da je uloga Violete bila namijenjena Eni, ali sada ću vam reći da je to čista laž. Uz dužno poštovanje prema njoj, ali hrvatska glumica nikada nije mogla da igra djevojku iz prave srpske porodice", rekla je Vukićevićeva za "Informer hit".

(Informer, MONDO, D.P)