Stil

ZAŠTO SVI KOMENTARIŠU FOTKE SINDI KRAFORD SA ULICE? Pogledajte, zbog jednog detalja je obožava cijeli svijet

Najnovije fotke Sindi Kraford dokazuju zašto je ljudi širom svijeta obožavaju.

Izvor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Devedesetih je harala modnim pistama, bila je jedna od najljepših supermodela, a ništa drugačije nije ni danas. Sindi Kraford u šestoj deceniji plijeni ljepotom u svim izdanjima, bilo da su ona glamurozna ili kežual. Slavna manekenka je ovoga puta uslikana na Beverli Hilsu, dok je odlazila u frizerski salon. Kada su se fotke pojavila na internetu, privukle su veliku pažnju.

Izvor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi komentarišu isto, a to je da se Sindi Kraford oblači kao i svaka druga žena. Zbog toga je kraljica modnog stila, ističu mnogi. Ne trudi se da izgleda mlađe, ne oblači modne komade koji drugi mogu da opišu kao "neprimjerene njenim godinama", a uvijek je dotjerana i elegantna.

Izvor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovoga puta je nosila širi model pantalona i najobičniju pamučnu majicu. Uz jednostavnu modnu kombinaciju uparila je ešarpu, teksas jaknu i papuče. Sindi inače obožava da nosi farmerke i gotovo uvijek ih kombinuje sa jednostavnim gornjim komadima poput majice ili košulje. Na mrežama broji hiljade komplimenata, a ovakav izgled duguje disciplini, redovnom vježbanju i ishrani. Pročitajte i kojih pet navika se slavna manekenka striktno pridržava!

Pogledajte kako Sindi izgleda u kupaćem i još nekim izdanjima koja su privukla pažnju:

(MONDO)