Stil

Da li vam se dopada? Ovo nije štikla i baš zato se raspravlja o njoj...

Autor Dušan Volaš

Štikla sa fotografije izazvala je veliku polemiku na društvenim mrežama. Šta mislite o ovom modnom aksesoaru?

Izvor: TikTok/fishmeatdie/i_d/Printscreen

Da moda nema granice i pravila, uporno dokazuju svjetski modni brendovi koji svojim kolekcijama ne prestaju da iznenađuju čitav svijet. Svako ko prati "Balensijagu", zna da je riječ o brendu koji dizajnira ekstravagantne odjevne komade, kojima mnogi ne mogu da pronađu svrhu. Sada je ponovo izazvao oprečne reakcije, a sve zbog štikle koja - to nije.

Ako ste na TikTok-u naišli na ovu štiklu, onda bi trebalo da znate da je riječ o torbici, a ne o modelu obuće. Dostupna je u crnoj i srebrnoj boji, a prvi put je predstavljena prošlog decembra, kao deo kolekcije za jesen 2024. Iza nje stoji kreativni direktor "Balensijage" koji "obične" predmete uvodi u svijet mode. Ipak, mnogima se ova ideja nije dopala.

"Ljudi, ne pretjerujmo, moda postaje smiješna", "Ko bi ovo nosio?", "Ovo nije moda, ovo je oružje", "Ali zašto?", "Pa u ovo ništa ne može da stane", "Kako se ovo nosi?", "Legendardno", "Meni je ovo kul", "Ne smijem ni da pitam koliko košta", "Glupost", "Je l' ide po brojevima?", "Nikad ne bih ovo nosila", glase komentari na društvenim mrežama.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Ova torbica je proizvedena u Italiji, a cijene se razlikuju u zavisnosti od boje. Crna verzija, koja je dostupna na zvaničnoj stranici brenda, košta 1.500 evra, dok srebrna verzija, koja nije dostupna na zvaničnoj stranici brenda, može da se pronađe u drugim radnjama po cijeni od čak 3.500 evra. Da li se vama dopada? Pogledajte kako izgleda:

(MONDO)