"Slatke cipele" su novi modni trend koji se neće dopasti svakome.
Taman kada smo mislili da smo sve doživjeli i da ništa više ne može da nas iznenadi, stiže novi bizarni trend. Riječ je o "slatkim cipelama" koje ne kreira modni dizajner. Izgleda da je američki poslastičar "prešao igricu" u ideji i da može da stane rame uz rame sa svjetski poznatim brendovima. Ipak, inovacija ne mora svima da se svidi. Suprotan efekat je i te kako moguć.
Riječ je o Krisu Kempbelu, američkom poslastičaru koji je dizajnirao cipele od sladoleda i keksa. Osmislio je brend "Shoe Bakery" i došao na ideju da, pored kolača i sladoleda, izradi i obuću. Slatku! "To je inspiracija za 'Shoe Bakery', slatke poslastice za vaša stopala. Podižemo uživanje i dekadenciju na potpuno nov nivo, stvarajući jedinstvene, ručno izrađene cipele koje će zasigurno istaknuti vašu slatku stranu", naveo je Kris.
Cipele od keksa i sladoleda imaju visoku štiklu, a moguće je jesti ih i - nositi. Njihov autor je rekao da je sa ovim cipelama želio da život učini slađim. "Mislim da svaka žena zaslužuje da se osjeća posebnom, a ne da ima iste cipele kao neko drugi", rekao je Kris.
On oiginalne cipele pravi zajedno sa svojom suprugom. Izrađuje ih od sladoleda, krofni, kiflica i biskvita. Naravno, obuća je izazvala mnogo komentara, naročito jer mnogi nisu vjerovali da zaista može da se nosi. Na Krisovom Instagram profilu mogu da se pronađu mnogobrojne fotke i snimci ove obuće i istina - na prvu zaista izgledaju kao da je riječ samo o torti.
(MONDO)