• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOKTI MANEKENKE BACILI U SJENKU DUBOKI DEKOLTE I ISKLESANE NOGE! Hejli Biber ponovo diktira trendove

Autor Dragana Božić

Hejli Biber ponovo diktira trendove kada je manikir u pitanju.

 Trendovi za nokte u 2023. Izvor: Instagram/haileybieber

Slavna manekenka Hejli Biber ponovo donosi trendove koji su nam do juče bili nezamislivi. Manekenka se pojavila u Njujorku na proslavi godišnjice svog kozmetičkog brenda "Rhode" u smjelom izdanju. Mini šljokičava haljina istakla je sve atribute - duboki dekolte i savršeno isklesane noge. Ipak, čak je i ovakva kreacija pala u drugi plan zbog jednog detalja.

"Glazed donut" ili "glazirana krofna" manikir, preko noći je postao ultimativni hit, a glavni krivac je Hejli Biber. Žene širom svijeta sa posebnom pažnjom prate izgled njenih noktiju i svakodnevno upijaju ideje i inspiraciju. Sada je ponovo dokazala da diktira modne trendove, jer su nokti sa ove proslave postali glavna tema.

Riječ je o slatkom francuskom manikiru "boje jagode". Držeći se svog omiljenog oblika badema, Hejli je veći dio noktiju ofarbala crvenom bojom koja podsjeća na ukusnu jagodu, dok je vrhove naglasila svijetloružičastim nijansama. Manekenka je napravila korak dalje odstupajući od minimalističkog stila, a stručnjaci kažu da će ovakvi nokti biti glavni trend za ljeto 2023.

Trend noktiju Hejli Biber zaživio je u maju, kada se manekenka na Met Gali pojavila sa mliječno-sjajnim noktima koje je kreirala Zola Ganzorigt. Nakon globalne pomame za "receptom" ovog manikira, Hejli je podijelila svoju tajnu i objasnila je cijeli postupak. Pogledajte kako će izgledati "jagoda nokti" koji će tek osvojiti žene:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop