Zvijezde i tračevi

Dženifer Aniston objasnila svoju 15-15-15 metodu vježbanja: Zategnuto tijelo duguje ovoj magičnoj formuli

Autor Dragana Božić

Dženifer Aniston (53), s godinama izgleda sve bolje i bolje, a za to je zalužno vježbanje i uzdržavanje od nezdrave hrane.

Izvor: Profimedia

Njen recept za besprijekornu figuru je predmet interesovanja već godinama. Dženifer Aniston jednom prilikom je otkrila da ima odličnu samokontrolu što se tiče nezdrave hrane.

"Mogu da pojedem samo jednu bombonu ili samo jedan čips iz kesice. Znam, nekima je to jako iritantno", rekla je za Instyle.

Naglasila je da je umjerena i u piću i da je kokteli ne dovode u iskušenje.

Izvor: Profimedia

"Popijem najviše dva do tri pića, čistu margaritu bez šećera ili prljavi martini. Ne zanimaju me egzotična pića ni kokteli. Kada sam se uselila u svoju kuću nekoliko ljudi mi je poklonilo tekilu za useljenje. U kući imam podrum sa svim mogućim žestinama, pa ako dođete kod mene, možete da pijete što god poželite", objasnila je glumica.

Za početak, ona ispunjava smjernice Američkog udruženja za srce, koje kaže da bi odrasli trebali da imaju najmanje 150 minuta aerobne aktivnosti umjerenog intenziteta nedjeljno (takođe preporučuju aktivnosti jačanja mišića umjerenog do visokog intenziteta).

Po pitanju vježbanja, ima određenu metodu 15-15-15.

"To podrazumijeva da svakog dana 15 minuta vozim bicikl, 15 minuta radim na eliptičnoj spravi i onda još 15 minuta trčim. Potrebno mi je neko kretanje, makar je to 10 minuta dnevno na trampolinu", rekla je Dženifer.

Ako želite da trenirate, a ne ide vam se u teretanu - ovo je pravo rješenje!

(Elle.rs)