Zvijezde i tračevi

NAOMI KEMBEL POSLIJE TRI GODINE OTKRILA ISTINU: Postala majka u 50. godini, priznala da li su djeca usvojena

Autor Dragana Tomašević

Naomi Kembel iznenadila je jednom Instagram objavom prije tri godine, .

Izvor: Profimedia

Manekenka Naomi Kembel važi za modnu ikonu od trenutka kada je zakoračila na pistu. Harala je svijetom mode kada i Sindi Kraford i Jasmin Blit, ali ju je uvijek pratio glas da je najnezgodnija od svih.

Godinama su kružili tračevi da nosi perike i tuče asistente, a prije tri godine "crna pantera" je šokirala najnežnijom objavom ikada - objavila je da je postala majka u 50. godini. 

Vijest je zatekla sve koji su se u tom trenutku zatekli na njenom Instagramu kada je objavila sliku djevojčice, a potom su mediji pokušavali da otkriju da li je dete dobila putem surogat majčinstva, da li je bila trudna i krila trudnoću, da li je djevojčica usvojena...

Od tada Naomi je dobila i sina, a u jednom intervjuu magazinu "Vog" otkrila je da nije usvojila ćerkicu. Sada je konačno potvrdila da je biološki roditelj i ćerki i sinu.

Manekenka koja kaže da je samohrana majka, poručila je sljedeće: "Čula sam mnogo djevojaka koje govore da možda ne žele da imaju djecu, a ja sam rekla: "Predomislićete se. Poželećete da budete mama. Razumijem da je ekonomski teško. Ali moja mama nije imala ništa i uspjela je. Vrijedno je toga. To je tako nevjerovatno".

Nakon što je dobila drugo dijete, poručila je da je njen sin dar od Boga i naglasila da “nikada nije kasno da se postane majka. Nadam se boljem svijetu za svoju djecu. Oni su mi prioritet 100 odsto. Više vjerujem svojoj djeci nego nama odraslima da će uraditi pravu stvar", istakla je, piše Page six.

 (MONDO)

Tagovi