Zvijezde i tračevi

Zovu ih "palčica i džin", a vjenčali su se dva puta: Ko je supruga Bobija Marjanovića?

Autor Katarina Bojović

Milica Marjanović jedna je od najzgodnijih supruga srpskih košarkaša.

Izvor: Instagram/screenshot/mrsbobi

Proslavljeni srpski košarkaš Boban Marjanović danima je u centru pažnje zbog odlaska iz NBA lige, dok se o njegovom privatnom životu malo toga zna.

Čuveni Bobi nikada nije krio koliko je ponosan na svoju porodicu, koja mu je najveća motivacija i podrška, a nema ko se ne divi ljubavi njega i njegove izabranice Milice. Njih dvoje često djeluju kao "palčica i džin" i često ih ovako oslovljavaju. Ona je od njega niža čitavih 61 centimetara, a Boban je sa 222 centimetara jedan od najviših košarkaša.

Zanimljivo je da su se dva puta vjenčali, a ljubav su krunisali dobijanjem sinova Vuka i Petra. Prvi put su se vjenčali u Meksiku, na Maroma biču, ali pošto zakoni iz ove države ne važe kod nas odlučili su da po povratku u Srbiju u julu 2014. godine građanski brak sklope i u prestonici naše zemlje.

U crkvi Vavedenje presvete Bogorodice su izrekli zavjete, a nakon braka u kući Kralja Petra I uslijedilo je veliko slavlje u jednom restoranu.

Milica Marjanović jedna je od najzgodnijih žena košarkaša, čemu svjedoče i brojne fotke koje redovno objavljuje na Instagramu.

Pogledajte njene slike:

Nedavno se našla i na meti surovih prozivki, na koje je oštro reagovala. U moru laskavih komentara koje dobija, našao se i veliki broj onih u kojima se spominje "šta ne valja na njoj".

Oštrooki pratioci su se fokusirali na njen pupak - "odvratan je", "šta joj se desilo"... zbog čega je Milica riješila da ponovo objavi nekoliko slika na ovoj društvenoj mreži, a u prvi plan stavi, pogađate - pupak!

"Evo, da vidite izbliza moj gadni pupak koji vas je toliko uznemirio! Znate da možete da me blokirate, zar ne?", napisala je Milica pored fotke u bijelom bikiniju, a potom, u sljedećem postu, objasnila da ni sama ne zna zašto tako izgleda, ali da pretpostavlja da su u pitanju "trudnoće, pupčana kila i ožiljci".

Pogledajte i fotke sa Bobijem:

(MONDO.RS/ Katarina Bojović)