Zvijezde i tračevi

Džej Lo se razvodi zbog Didija? Pjevačica u strahu od objave intimnog snimka s reperom

Autor Vesna Kerkez

Dženifer Lopez navodno je u velikom problemu zbog povezanosti sa reperom Paf Didijem.

Izvor: lev radin/Shutterstock/instagram/jlo

Svi mediji već danima bruje o hapšenju repera Paf Didija, koji se sumnjiči da je podvodio maloljetna lica na orgijama koje je organizovao u svojim luksuznim vilama, te da je umiješan u reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju.

Pričalo se šta će biti sa slavnim facama koje su posjećivale njegove žurke, a sada je svjetlo bačeno i na Dženifer Lopez. Mnogi čak spekulišu da je jedan od razloga razvoda od Bena Afleka taj jer se, navodno, na kontroverznim snimcima koji su pronađeni tokom racije u Didijevom stanu, nalazi i ona. 

Izvori bliski paru govore da je Aflek baš iz tog razloga odlučio da se distancira od svoje uskoro bivše supruge, kao i da postoji mogućnost da se sve to loše završi po ugled i karijeru Džej Lo.

Još 2001. godine, šuškalo se da Dženifer i Didi imaju njihov intiman video snimak pa se spekuliše da postoji mogućnost da će to sada dospjeti u javnost.

Izvor: Image of Sport / Newscom / Profimedia

Čitavoj drami doprinijele su i tvrdnje bivšeg direktora muzičke kuće i osuđenog prestupnika Šug Najta koji je u najnovijoj epizodi svog podkasta "Collect Calls with Suge Knight" izjavio da se na zaplijenjenim snimcima nalazi i Džej Lo.

"Oni upadaju u Pafijevu kuću i zapljenjuju sve te snimke na kojima Džej Lo radi ovo i ono", rekao je, prisjetivši se njenog učešća u pucnjavi u noćnom klubu, 1999. godine, kada su oboje bili uhapšeni ali su optužbe protiv Džej Lo ubrzo odbačene. Dvije godine kasnije od incidenta, Didi i Džej Lo su raskinuli.

(MONDO)