Zvijezde i tračevi

Glumice stale u odbranu Džonija Depa: "Bivša laže!"

Autori mondo.rs Dragana Tomašević

Glumice Vinona Rajder i Penelope Kruz dostavile sudu pisane izjave

Izvor: Tanjug/AP/Invision/Richard Shotwell

Prošlo je već nekoliko godina kako je glumica Amber Herd optužila holivudskog glumca Džonija Depa da je nasilnik.

Herdova je u jednom novinskom članku do detalja opisala kakvo je nasilje preživela, zbog čega je zaradila tužbu od glumca tešku 50 miliona dolara.

Slike modre Amber Herd su obišle svet, a onda je usledela kontratužba - "Amber laže", rekao je Džoni Dep putem advokata. Dok suđenje ovim povodom ne počne, studio Dizni želi da vrati kapetana Džeka Speroua na Crni biser, a glumice, jedna po jedna, pišu izjave i dostavljaju ih sudu.

Vinona Rajder, koja je bila u četvorogodišnjoj vezi s glumcem, napisala je "da je Džoni Dep jedna od najdivnijih osoba koje je ikada upoznala". "Nikada nije pokazao ni trunku nasilništva, nikada nije burno odreagovao, ali zato jeste brinuo o svima oko sebe", napisala je Vinona Rajder, dok je Penelope Kruz dostavila sledeću izjavu:

"Znam ga od svoje 19. godine. Ne samo da sam radila na tri filma s njim, već ga smatram jednih od najboljih prijatelja. Njegova dobrota, humanost i čudan smisao za humor ga čine onim što on jeste. Ne verujem ni jednog minuta u priče da je bio nasilan".

Da li će i sud pomisliti da Amber Herd "laže", kao ove glumice, saznaćemo uskoro.

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.