Mtel vijesti

Oktobarske premijere na STAR Channel kanalima

Autor Vesna Kerkez

Uživajte u novim serijama na m:tel TV platformama

Izvor: Tailor PR

Nova serija "Igra slučaja" premijerno stiže danas, 3. oktobra, na kanal STAR LIFE, a pratimo je četvrtkom od 22 časa.

Mogu li profesionalna prevarantkinja i školski primjer poštenog policajca postati partneri i zajedno raditi na rješavanju zločina? Kroz 10 epizoda uzbudljive i odlično ocijenjene policijske drame sa elementima komedije, pratimo naizgled grubog i sarkastičnog policajca Kola Elisa (Đakomo Đanioti) i inteligentnu prevarantkinju Maks Mičel (Vanesa Morgan).

Elis je degradiran i sa pozicije detektiva prebačen u pomorsku jedinicu. Maks živi u haosu bez prestanka i sa jedinim ciljem u životu, a to je da obmane svakoga koga upozna. Međutim, Maks završi u zatvoru, upoznaje Elisa i pomogne mu da riješi lokalni zločin. Nakon toga, oboje dobijaju drugu šansu. Jedini uslov je da moraju da nastave da rade zajedno. Maks i Elis prihvataju ovu “prljavu igru” sudbine i nastavljaju da se bore sa kriminalcima, pri čemu svako koristi svoje jedinstvene vještine za rješavanje zločina.

Izvor: Tailor PR

Krstarenje Mediteranom luksuznim kruzerima za mnoge je asocijacija na savršen odmor, osim ako ga na pola puta od Sicilije do Barselone ne prekine ubistvo. I upravo ovaj scenario za ljetovanje iz košmara je radnja nove serije "Ubistvo na kruzeru", čija nas prva sezona od 22. oktobra na kanalu STAR CRIME očekuje utorkom od 22 časa.

Džek Grejling (Šejn Vord) čvrsto je uvjeren da je završio sa policijskom karijerom onog trenutka kada je potpisao papire za prijevremeno penzionisanje, odlučivši se da stresnu jurnjavu za kriminalcima zamijeni mnogo ugodnijim zanimanjem kabare pjevača na luksuznom kruzeru. Međutim, kada je njegov prvi nastup prekinulo govorkanje u publici da se na brodu usred Mediterana dogodilo ubistvo, Džek shvata da nije tako lako pobjeći od sudbine. Džek i brodski oficir za bezbjednost Kejt Vuds (Ketrin Tildsli) iz epizode u epizodu na egzotičnim destinacijama od Francuske, Portugala, Maroka, Palma de Majorke, Sicilije, Barselone i Malte, hvataje se u koštac sa zločinima koji se dešavaju na moru, ali i na kopnu. Zahvaljujući dobrom odzivu publike, serija je već dobila zeleno svijetlo za dvije nove sezone i praznični specijal.

Izvor: Tailor PR

Igrica „Twisted metal” je dobila svoje TV izdanje kao serija „Škripa metala” u deset epizoda koje će se na kanalu STAR CHANNEL emitovati od 31. оktobra, četvrtkom od 22 časa.

Radnja serije smještena je u postapokaliptičnu američku pustoš, u kojoj Džon Dou, pričljivi mljekar sa amnezijom, dobija misiju da pređe uništenu državu kako bi isporučio misteriozni paket sa nepoznatim sadržajem. On dobija priliku da promijeni život i obezbijedi šansu za bolju budućnost, ali mora da se suoči sa nemilosrdnim pljačkašima u smrtonosnim i destruktivnim vozilima. Serija je dobila zeleno svijetlo za drugu sezonu i trebalo bi da se snima u Torontu krajem godine.

Glavna uloga je povjerena je Entoniju Makiju, junaku sage o Marvelovim „Osvetnicima” i zvijezdi „Digitalnog ugljenika”, a u seriji gledamo i Stefani Beatriz, Džoa Sinou, Vila Arneta i Tomasa Hejdena Čerča i Nev Kembel.