Mtel vijesti

Nova serija „Ringišpil“ na Superstar TV kanalu

Autor Nikolina Damjanić

Seriju inspirisanu istoimenim romanom Jelene Bačić Alimpić gledajte na m:tel TV platformama.

Izvor: mtel

Na kanalu Superstar TV premijerno pogledajte seriju „Ringišpil“ koja će se prikazivati od 12. oktobra, vikendom u terminu od 21 čas.

Nastala na osnovu popularnog istoimenog romana Jelene Bačić Alimpić (prodatog u više od 220.000 primjeraka i prevedenog na brojne jezike), serija kroz osam epizoda prati uspon i karijeru mlade balerine Ane Balint.

Ana je rođena na skromnom vojvođanskom salašu i uprkos svim preprekama, postaje balerina svjetskog ranga, dostižući pozornicu Boljšoja i evropsku slavu. Njen put ka slavi obilježiće podrška majke koja se zbog Aninog talenta seli u Beograd i zabranjena ljubav sa novinarom Sergejem Pavlovičem.

Ringišpil nije samo priča o vječnoj ljubavi muškarca i žene. Ovo je priča o jednoj briljantnoj karijeri kroz koju upoznajemo i kulturu i istoriju baleta, istoriju moćne Rusije, ali i svijet nekadašnje Vojvodine tridesetih godina prošlog vijeka.

Uloge tumače Nevena Nerandžić, Miloš Vlalukin, Slavica Vučetić, Igor Đorđević i Vjera Mujović i mnogi drugi. Scenario je za potrebe serije adaptirala Nataša Drakulić, a režija je povjerena Milošu Kodemu.

Serija je nastala u produkciji Telekoma Srbija, Filma danas i Dandelion productions. Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV, m:SAT TV ponude i ON TV-a.

Tagovi