Fudbal

Poslije Tumbe - Piksi? Da li će legenda "iz druge" sjesti na klupu Srbije? (ANKETA)

Autor Dragan Šutvić

Moguće je!

Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije večeras će u Budimpešti igrati protiv Mađarske (20.45), u utakmici koju će dvije ekipe dočekati u potpuno drugačijem raspoloženju. Naravno, razlog je to što se domaćin ponovo kvalifikovao za najjače takmičenje, a srpski tim ni poslije dvije decenije neće ići na EURO.

U najavi tog duela, "Večernje novosti" pišu da bi selektor Ljubiša Tumbaković mogao da vodi ekipu još samo u srijedu, a da su sve glasnije najave da će ga naslijediti Dragan Stojković Piksi.

Bivša igračka legenda jugoslovenske reprezentacije, a zatim i predsednik FS Jugoslavije veći je favorit od kandidata koji se takođe pominju, bivših trenera Crvene zvezde i Partizana Vladana Milojevića i Save Miloševića.

"... mnogo je izvjesnije da će 'orlove' pod svoje da uzme Stojkoić. On se između novinskih redova još od 2015. pominje kao najozbiljniji kandidat, još od dana kada je sa njim u Beču pregovore skoro do kraja priveo nekadašnji predsjednik FSS Tomislav Karadžić", objašnjeno je.

Predsjednik FSS Slaviša Kokeza najavio je važne datume - 25. novembar (sjednicu Izvršnog odbora FSS) i 20. decembar (sjednicu Skupštine FSS), poslije kojih će odgovor na ovo pitanje svakako biti jasniji.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

(mondo.rs)