Vraća se?

Selektor Švedske otvorio vrata za Zlatana: On je ubedljivo najbolji Šveđanin ikada, ali mora da ispuni jedan uslov!

Autor Nebojša Šatara

Da li će pristati na ovo?

Izvor: Youtube/Zlatan Ibrahimovic Classics/printscreen

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović je sa 39 godina najbolji strelac Serije A, a nedavno je zagolicao maštu navijača reprezentacije Švedske.

On je postavio sliku u dresu nacionalnog tima i svi su se ponadali da će se vratiti u tim. Ipak, za sada od toga nema ništa.

On se povukao 2016. godine, a sa sadašnjim selektorom Andersonom nema dobar odnos. Ipak selektor Švedske je otvoren za saradnju.

"Zlatan može da radi šta god voli na društvenim mrežama, ja ga ne pratim. On mi je 2016. godine rekao da želi da ode i poštujem njegovu odluku", rekao je Anderson.

Ostavio je otvorena vrata za povratak sjajnog špica, a ukoliko se to desi Švedska bi na Evropskom prvenstvu 2021. godine dobila sjajno pojačanje.

"Sada je sve na njemu, ako želi da igra za nacionalni tim mora da se predomisli i da to jasno kaže. Tada bih ga prihvatio. Lagao bih kada bih rekao da me iznenađuje njegova forma, ali sam impresioniran time kako uspeva da zadrži glad za uspehom. On je sjajan sportista, ubedljivo najbolji švedski igrač svih vremena", istakao je Anderson.

(mondo.rs)