• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan razlog zašto je Ibra ljudina: Ako bih išao u rat, Miha bi bio u prvom redu, a ja u drugom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sjajni Šveđanin još jednom pričao o odnosu sa srpskim stručnjakom.

 Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović: Ako bih išao u rat, Miha bi bio u prvom redu, a ja u drugom! Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Sjajni fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović izjavio je da bi besplatno prešao u Bolonju!

Sve to zbog jednog čovjeka - Siniše Mihajlovića.

Možda će vas zanimati

"Mislim da je Siniša veliki čovjek. Srećan sam što sam u prilici da ga lično poznajem, iako se nismo voljeli na početku. Ali, kada sam ga bolje upoznao u Interu, bila je to ljubav od prvog dana. Često bih govorio: 'Ako bih išao u rat, Sini bi bio u prvom redu, a ja u drugom'", izjavio je švedski internacionalac za "Gazetu delo Sport", tokom promocije autobiografije srpskog stručnjaka "Utakmica života".

Potom se osvrnuo na njihovu svađu tokom utakmice Juventus - Inter, kada je Mihajlović bio član "nerazura", a Ibra "bjankonera". "Želio sam da ga ubijem tokom meča", izjavio je tada Srbin.

"Mislio sam sve najgore. Srećom, ništa se nije dogodilo. Kada je došao u Inter, shvatio sam da je veliki čovjek i ponosan sam što mogu da mu budem prijatelj", naglasio je Zlatan.

"Siniša je bio jači od mene", nastavio je Ibra, govoreći o Mihajlovićevoj borbi sa leukemijom. "Rekao sam mu: 'Reci mi šta ti treba i učiniću to. Učiniću sve.'"

Potom je pojasnio svoju odluku da izabere Milan umjesto Bolonje, iako je srpski stručnjak svim silama pokušavao da Ibrakadabru dovede na stadion "Renato Dal'Ara".

"Učinio je sve što je mogao da me dovede u Bolonju. Koristio je prave riječi, ali bio sam iskren s njim. 'Ne trčim kao što sam to nekad činio', rekao sam mu. Mihajlović je rekao da sve što treba je da čekam naprijed. Kazao sam mu da bih besplatno došao u Bolonju, ali onda se pojavio Milan. Izbor nije bio između Bolonje i Milana, nego da li nastaviti igrati fudbal ili otići u penziju", zaključio je Ibrahimović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC