ZADOVOLJAN

Partizan pobedio "na kvalitet": Stanojeviću prija nova pobeda, jedan podatak ga posebno raduje!

Autori mondo.rs Bojan Jakovljević

Trener crno-belih zadovoljan posle nove pobede njegove ekipe.

Izvor: MN PRESS

Partizan je u 18. kolu Superlige Srbije uspeo da upiše novi, 13. trijumf u ovoj sezoni, a sedmi uzastopni u svim takmičenjima, savladavši Voždovac 2:0.

Do njega nije stigao tako lako, ali su golovi Takume Asana i Lazara Markovića u drugom poluvremenu rešili sve sumnje oko pitanja pobednika.

I trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao upravo individualni kvalitet njegovih igrača kao stvar koja je donela prevagu crno-belima na meču protiv neugodnih "zmajeva".

"Lepo, bilo je teško, nije bila zanimljiva utakmica sa puno šansi. Nismo bili prepoznatljivi, nismo mogli da igramo brzo i nismo mogli da se nametnemo. Ali smo uspeli da iskoristimo dve šanse. Ništa posebno nisam govorio igračima na poluvremenu, falilo nam je energije u prvom delu igre i to sam im tražio da poboljšamo. Nije lako sa Voždovcem, oni igraju stvarno dobro, ali na kraju je sve ispalo kako treba", rekao je Stanojević po završetku utakmice za TV Arenasport.

On je na konferenciji za medije istakao još jednu stvar koja je bila pozitivna u igri Partizana.

"Bilo nam je teško da dođemo do igre, ali imali smo taj individualni kvalitet. Raduje me što je Voždovac imao samo jednu dobru šansu u prvom poluvremenu", istakao je Aleksandar Stanojević.

Trener Voždovac Jovan Damjanović je crno-belima čestitao na pobedi.

"U jednom delu meča smo izgledali dosta dobro. S druge strane, Partizan je iskoristio svoje šanse. Dali su nam oba gola onako kako oni najbolje igraju. MoOramo da se okrenemo novoj utakmmici i završimo ovaj deo prvenstva kako treba", rekao je Damjanović.