• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kao da je Liga šampiona": Zvezda igra Superligu, a misli na žrijeb i Ligu Evrope!

Autor Dragan Šutvić

"Ima tu preozbiljnih ekipa. Hajde da vidimo..."

 "Kao da je Liga šampiona": Zvezda igra Superligu, a misli na žrijeb i Ligu Evrope! Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot

Poslije povratka sa gostovanja Slovanu i mirnog plasmana u nokaut fazu Lige Evrope sa 11 osvojenih bodova, Crvena zvezda se ponovo fokusira ka Superligi i ka utakmici protiv OFK Bačke.

Ekipa Dejana Stankovića dočekaće u nedjelju od 17 časova (TV Arena sport) posljednjeplasirani tim tabele i razumljivo razmišljati i o ponedjeljku, kada će biti održan žrijeb za nokaut fazu Lige Evrope.

Možda će vas zanimati

Stanković u subotu prije podne nije htio da priča o izvlačenju kuglica i mogućim rivalima.

"Vidjećemo poslije žreba. Suludo je pričati o bilo čemu. Jedan od najvažnijih ciljeva je ostvaren – proljeće u Evropi. Prije svega konkretnom i poštenom igrom, jakim odnosom i organizovanom igrom. Prije svega sam time zadovoljan. Sve drugo je fenomenalno, bodovi, 11 poena u grupi, koeficijent i sve što smo donijeli klubu, a klub to zaslužuje. Vidjećemo. Ima tu preozbiljnih ekipa, kao da je Liga šampiona. Hajde da vidimo ponedjeljak".

Na pohvale o igri svoje odbrane, Zvezdin trener ističe da u defanzivi učestvuje cijeli tim.

"Napadom čuvaš gol. Kontrolom utakmice čuvaš gol. Kada je problem – svi se brane. Tako uspijevamo svi zajedno da sačuvamo gol. Ne razmišljamo da li ćemo ga primiti ili ne, bitno je da postignemo gol, da budemo organizovani iza lopte i da kontrolišemo utakmicu. Drago mi je zbog momaka zbog tog niza, organizovanom igrom se i mreža čuva i to imponuje svakome".

Ko neće igrati protiv OFK Bačke?

"Gavra, Katai i Vukanović nisu spremni. Ostali imaju malo umora, udaraca... Vratili smo se u pet ujutru. Da prođe dan odmora, pa da spremimo", rekao je Stanković.

Stanković je komentarisao i pohvale na račun Milana Borjana, proglašenog za najboljeg golmana u posljednoj rundi Lige Evrope.

"Ne ide u korist ako je golman najbolji igrač, ali nije Boki za džabe najbolji golman, kapiten i lider ove ekipe sa zavidnom karijerom i zavidnim brojem utakmica u Evropi. Volimo da ga zovemo stopostotni. Možda to budu dvije lopte koje on spasi, ali su to krucijalne da obezbijedi pobjedu, bod, da sačuva neriješeno. Nema on 15 do 20 intervencija po utakmici, ali te dvije do tri odradi kapitenski liderski".

U tom timu je i Nemanja Milunović.

"Milunović je nadošao u posljednje vrijeme, prije svega što se tiče igre, defanzivnih zadataka. Radili smo dosta na tome da uradi defanzivni zadatak do perfekcije. Drago mi je, a mislim da može još bolje. To što su naši igrači u vrhu Llige Evrope, timu kola, to je sve znak rada".

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC