• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima najboljeg štopera Lige Evrope: Svi se pitaju da li će ostati, a on je bolji i od Dragovića!

Autor Dragan Šutvić

Sada se jasno vidi kako je Zvezda igrala u Ligi Evrope!

 Liga Evrope najbolji štoper Nemanja Milunović Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Mnogi su se pitali da li je zaslužio novi ugovori da li je za Zvezdu pametno da ga zadrži zbog godina, a on je odgovorio sjajnim igrama. 

Nemanja Milunović u svojoj 32. godini igra u životnoj formi pošto je i zvanično najbolje ocijenjeni štoper Lige Evrope! 

Možda će vas zanimati

On ima najbolji "FedEks Performans" rejting od svih štopera koji su nastupil u Ligi Evrope ove godine i najbolje je ocijenjeni srpski fudbaler.  

Ovaj rejting prati nastupe kako u Evropi tako i u domaćem prvenstvu, a za svaku poziciju se vrednuju drugačiji statistički parametri. Tako recimo uspješni startovi, blokirani šutevi, dobijeni vazdušni dueli postaju najvažniji parametri za defanzivce. 

Milunović je ocijenjen sa 5.862 poena, a Monreal u odnosu na njega ima prednost veću od 1.000 poena. Štoper sa najviše poena poslije Milunovića je mlada nada Dinama Joško Gvardiol sa 400 poena manje, a primjera radi - Aleksandar Dragović je tek na brojci od 4.900 poena. Kalidu Kulibali koga Napoli procjenjuje na 100 miliona evra je skupio "jedva" 4.700 bodova. 

Najbolje ocijenjeni fudbaler Zvezde je Milan Borjan koji je ukupno 13. na listi kada se gledaju svi fudbaleri u Ligi Evrope, a ubjedljivo je najbolji golman takmičenja. Među prvih 100 se od igrača Crvene zvezde nalazi još i El Fardu Ben koji je 57. najbolji igrač Lige Evrope.

Sjajnu ocenu je dobio i Milan Gajić- skupio je 3.986 poena što je dovoljno da bude 108. na listi. Za malo mu je izmaklo da se plasira u 100. najboljih igrača Lige Evrope, a donedavno je djelovalo da su mu dani u Crvenoj zvezdi odbrojani.

Nije puno igrao kod Vladana Milojevića, ali je kod Dejana Stankovića postao jedan od najstandardnijih igrača u timu, jedan od fudbalera koji su redovni na terenu kako u Superligi tako i u Ligi Evrope. 

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC