• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prce iskren poslije tijesne pobjede Bese: Nadali smo se većem trijumfu, Ljubišić nas je ubio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Kada se sve sabere moramo biti zadovoljni pobjedom od dva gola", iskren je bio Nikola Prce poslije pobjede Bese nad Borcem 24:22.

 EHF Evropski kup Besa Borac izjava Nikola Prce - Moramo biti zadovoljni, Ljubišić nas ubio Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel uprkos vrlo dobroj partiji u Peći upisali su poraz 24:22 od ekipe Bese u prvom meču trećeg kola EHF Evropskog kupa koji je odličen u dramatičnoj završnici.

Crveno-plavi su ušli u posljednja dva minuta ušli u egalu 22:22, ali nakon što su im crnogorske sudije dosudile dva prekršaja u napadu Besa je stigla do 24:22 i tu prednost ekipa sa Kosova pokušaće da odbrani u revanšu za sedam dana u Banjaluci.

Možda će vas zanimati

 Lijevi bek Bese i kapiten reprezentacije BIH, Nikola Prce poslije utakmice priznao je da se njegova ekipa nadala ubjedljivijem trijumfu.

"Znali smo da će biti teška utakmica. Nismo odigrali kako smo se nadali, mislili smo da ćemo pobijediti većom razlikom. Kada se sve sabere moramo biti zadovoljni pobjedom od dva gola. Ovo je samo prvo poluvrijeme, u Banjaluci nas čeka isto tako tvrda jaka utakmica", rekao je Prce, a potom istakao najboljeg pojedinca u ekipi Borca.

"Danas nas je Ljubišić ubio, ne znam koliko nam je odbranio... Najviše zahvaljujući njemu Borac nas je stigao u drugom poluvremenu, imali smo sreću što nas nije prestigao. Baš smo loše izgledali u tim trenucima, na kraju moramo biti zadovoljni", istakao je Prce.

On nije želio da komentariše suđenje i proteste Banjalučana na kraju utakmice.

"Ne bih baš o suđenju... Malo je umor na kraju bio, tenzije, važna utakmica nama, važna njima, to je normalno, sastavni dio", prokomentarisao je Prce.

Njegov saigrač, grčki reprezentativac Haralampos Maljos rekao je da su se obistinila njegova očekivanja pred ovaj meč i da ništa još nije gotovo, kada je u pitanju plasman u drugi krug.

"Čestitke mojoj ekipi, mojim saigračima. Bila je ovo velika borba. Čestitke i Borcu, oni su jako dobra ekipa. Bio je ovo težak meč, derbi, rekao sam i nedavno da će ovo biti dva teška meča. Šanse su 50:50. Danas nije bio toliko lijep rukomet, ali bilo je mnogo borbe, svi su ginuli za loptu.  Ima još 60 minuta borbe za prolazak u drugi krug. Želim sreću svojoj ekipi i Borcu", rekao je srednji bek Bese.

Pročitajte još

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Prce, pravo u stilu latina... Pa naravno da nećeš o suđenju jer su vama pomagali... Mani se šuplje, padate u hramu sporta, našem Boriku... Aj Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC