Fudbal

Koga biste voljeli na klupi Borca u 2021? Jagodić, Lalatović, Trivunović...? (ANKETA)

Autor Goran Arbutina

Dosta imena je u opticaju, koga biste vi voljeli vidjeti na klupi Borca na proljeće? Glasajte u ANKETI!

Izvor: MONDO

Banjalučki Borac završio je prvi dio sezone na petom mjestu na tabeli sa osvojena 32 boda, koliko ima i šestoplasirani Zrinjski.

Crveno-plavi ma je izmaklo planirano treće mjesto nakon još jednog razočaravajućeg nastupa u gostima, ovog puta kod Tuzla sitija koji je slavio 2:0.

Upravo zbog ta dva razloga sve glasnije se govori o mogućoj smjeni trenera Vlade Jagodića, pa će u narednim danima uprava kluba razmatrati njegovu sudbinu .

Čelnici Borca moraće brzo da "prelome" da li će zadržati Jagodića koji se našao na udaru dijela publike i kojem je čak prijećeno srmću, ili se odlučiti za neko drugo ime, a u tom slučaju postiji mogućnost da Jagodić ostane u klubu na poziciji sportskog direktora.

U fudbalskoj javnosti već kruže imena potencijalnih nasljednika na klupi Borca, a ono najzvučnije je Nenad Lalatović. Aktuelni trener Vojvodine je jedna od želja uprave kluba, ali će koraci zavisiti od njegovog statusa u novosadskom klubu s kojim Lalatović ima važeći ugovor do ljeta.

Osim Lalatovića pominje se i Dragan Jović, koji je vodio Borac u sezoni 2012/13, nakon čega je otišao u Angolu. Jović je ostao u lijepom sjećanju svim ljubiteljima fudbala u Banjaluci, a trenutno je bez angažmana.

Slobodan je i još jedan nekadašnji trener Borca, Vule Trivunović, kao i Darko Vojvodić, pa se i oni pominju kao moguće opcije, prema nekim izvorima čak i u trenerskoj saradnji šef stručnog štaba – pomoćnik, međutim, ta kombinacija je malo vjerovatna zbog značajno drugačijih sistema rada.

Još jedna potencijalna, ali manje realna opcija je i Slobodan Starčević, koji zna kako voditi Borac, međutim, pitanje je da li bi u ovom trenutku napustio klupu mlade reprezentacije BIH.

Zanima nas vaše mišljenje, koga biste voljeli da vidite na klupi Borca na proljeće? Glasajte u ANKETI!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt