NIMALO SREĆAN

Stanojević pobjesnio - neko mora da snosi odgovornost: "Partizan je veliki klub, ne možemo to da dozvolimo sebi!"

Autor Dragan Šutvić

Malo je reći da trener crno-bijelih nije bio srećan zbog stanja terena.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana bili su ubjedljivi u pobjedi protiv Novog Pazara i tako upisali 10. uzastopni trijumf u svim takmičenjima.

Trijumf 4:1 je zadovoljio trenera Aleksandra Stanojevića, međutim, imao je zamjerke na ljude iz svog kluba.

Naime, trener Partizana je poslije odlične partije njegovog tima u drugom poluvremenu osjetio potrebu da više razgovara o stanju terena stadiona u Humskoj, koji je bio praktično zamrznut i vrlo težak za igru.

"Jesu, igrači su opravdali povjerenje, po ovako teškom vremenu i teškom terenu. Meni je iznenađujuće i ovakvom terenu, jer mi kao veliki klub kao Partizan, ako imamo grijače, mora neko da bude odgovoran što je teren bio ovako težak i tvrd. Kao ja što snosim odgovornost kod mene u mojoj priči, tako treba i neko da snosi odgovornost za ovaj teren jer se mnogo uložilo u sve i mi smo mnogo veliki klub", pričao je Stanojević u dahu posle meča za TV Arenasport.

"Ne možemo ovakve stvari da dozvolimo sebi. Teren je bio tvrd, a imamo grijače. Svako mora da snosi svoju odgovornost. Nadam se da ćemo kao klub da riješimo ove stvari. Što se tiče utakmice, prezadovoljan sam, igrali smo disciplinovano po hladnom vremenu, Pazar je organizovan i čvrsto su igrali. Nisu nam dozvoljavali da lako uđemo u 16 metara. Zadovoljan sam", rekao je Stanojević poslije 10. uzastopne pobjede njegovog tima.

(MONDO)