Kad bi mogao...

Real u problemu - povrijedio se najbitniji igrač: Bliži se Liga šampiona, a njima fali Luka Jović!

Autor Bojan Jakovljević

Poslali su ga u Bundesligu i zažalili zbog toga!

Izvor: Profimedia

Bliži se meč sa Valjadolidom, a Real Madrid ima ogromnih problema sa povredama svojih fudbalera. To traje mjesecima, ali je sada posebno važno.

Na spisku onih koji ne mogu na teren je Karim Benzema, najvažniji igrač tima! Francuski napadač, zbog kog se Luka Jović preselio na pozajmicu u Ajntraht, doživio je povredu i propustiće naredni meč tima. A možda i još neki...

Zinedin Zidan je prinuđen da Valjadolidu suprotstavi ekipu bez mnogo zvijezda, a većina njih neće biti spremna ni za utakmicu protiv Atalante u prvoj nokaut rundi Lige šampiona!

Karim Benzema se priključio velikoj grupi igrača Reala koji su povrijeđeni. Tu su i kapiten Serhio Ramos, zatim iskusni Marselo i Karvahal, veliko pojačanje Eden Azar, a zatim i nekoliko mlađih fudblaera poput Federika Valverdea, Rodriga, Edera Militaa i Alvara Odriozole.

Zbog svih tih povreda Real Madrid će igrati prvenstveni meč sa samo 11 igrača seniorskog tima. Ostatak ekipe činiće omladinci. Njih petorica su priključeni prvom timu, a zbog čak 41 povrede koju su imali igrači Reala uskoro bi mogli i da se ustale u prvm timu.

Da li bi sada pravu priliku imao Luka Jović? Ali, srpski napadač je daleko od Madrida, u dresu tima iz Frankfurta se vraća u golgetersku formu.