NA MALIM EKRANIMA

Dva derbija m:tel Prve lige RS u TV prenosima: Kamere u Modriči i Etno-selu Stanišići

Autor Bojan Jakovljević

U subotu od 15 časova na RTRS Plus ljubitelji domaćeg fudbala moći će da gledaju duel Zvijezde 09 i Slobode, a dan kasnije na Areni Sport u istom terminu očekuje nas direktan prenos meča Alfa Modriča - Rudar Prijedor.

Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić

Dva najzanimljivija duela 19. kola m:tel Prve lige Republike Srpske ljubitelji domaćeg fudbala imaće priliku da uživo pogledaju na malim ekranima.

U subotu od 15 časova RTRS Plus prenosiće dvoboj Zvijezde 09 i Slobode, a dan kasnije na Areni Sport očekuje nas direktan prenos meča Alfa Modriča - Rudar Prijedor.

Dakle, očekuje se da međusobni dueli ekipa koje, računajući trebinjski Leotar, drže pet najboljih pozicija na tabeli, donese mnogo uzbuđenja, pa se nadamo da će i gledaoci putem TV prenosa imati priliku da uživaju.

Lider Rudar Prijedor, nakon slavlja u derbiju protiv Zvijezde 09, imaće težak ispit u Modriči, protiv mladog tima nekadašnjeg šampiona BiH, koji se ponovo budi i trijumfom proteklog vikenda u Doboju protiv Sloge pokazao je da se neće odreći plasmana u samom vrhu.

Eventualni kiks "rudara" vrebaće u Etno-selu Stanišići. Drugoplasirana Zvijezda 09 učiniće sve da na svom terenu savlada tim iz Novog Grada i tako se vrati na pobjednički kolosijek.

U ostalim mečevima Leotar je apsolutni favorit na "Policama" protiv Podrinja, mada je tim iz Janje pokazao ovog proljeća da nije za potcjenjivanje.

Pogledajte i ostale parove 19. kola, koje nam donosi predstojeći vikend.

M:TEL PRVA LIGA RS - 19. KOLO:

Subota:

Jedinstvo - Slavija (15.00)
Borac - Ljubić
Leotar - Podrinje
Tekstilac - Kozara
Drina - Sloga
Zvijezda 09 - Sloboda
Sutjeska - Željezničar

Nedjelja:

Alfa Modriča - Rudar Prijedor (15.00)

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt