"JE L' SAD OKEJ?"

Jao, Matiću! Izlijepio svlačionicu Mančestera da sprda Portugal: Brunu čeka "fantomski gol" Ronalda na ormariću! (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac Srbije je bio surov prema dvojici Portugalaca!

Izvor: MN PRESS

Ne stišava se bura oko utakmice Srbija - Portugal! Meč okončan rezultatom 2:2 privukao je pažnju evropske fudbalske javnosti zbog nepriznavanja pogotka Kristijana Ronalda u 93. minutu, kada su Portugalci tvrdili da je lopta prešla gol-liniju.

A dok se Srbija sprema za Azerbejdžan, a Portugal za meč sa Luksemburgom, Nemanja Matić je riješio da Portugalcima doda so na ranu!

Matić, nekadašnji srpski reprezentativac, koji se povukao iz nacionalnog tima, očigledno se odlično zabavlja u Mančesteru.

On je u toku reprezentativne pauze iskoristio priliku da napravi prozivku na račun i Kristijana Ronalda i saigrača iz Mančester junajteda, Bruna Fernandeša.

Matić je napravio foto-montažu sporne situacije u kojoj je Stefan Mitrović izbio loptu, ali je montažom pomjerio gol-liniju tako da lopta bude na njoj.

Ovu montažu je Matić potom odštampao i zalijepio je na ormarić Brune Fernandeša u Junajtedovoj svlačionici, da ga čeka kad se vrati!

Izvor: Instagram/nemanjamatic/printscreen

"Taman na liniji. Da li je sad sve čisto?", okačio je Matić fotografiju na Instagram i u svoj stori spomenuo i Ronalda i Fernandeša. Odgovor teško da će dobiti, makar ne javno...

Inače, Matić je na prethodnom meču Srbije i Portugala 2019. godine (poraz "orlova" 2:4) iskoristio priliku da svog sina fotografiše sa Ronaldom, a Kristijano je tada bio daleko bolje raspoložen...