• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo se sakrio iza sestre - ona ga brani od hejtera: Skandalozna krađa u Beogradu, zgrožen je!

Autor Dragan Šutvić

"Kristijano je nacionalni simbol..."

 katija-aveiro-ronaldova-sestra-brani-kristijano-ronaldo-srbija-portugal-napustio-teren Izvor: Instagram/Katiaaveirooficial/Screenshot

Kristijano Ronaldo je napravio skandal u Beogradu kada je bacio kapitensku traku i demonstrativno napustio teren prije završetka utakmice.

Istina, pobjesnio je Ronaldo zbog odluke sudije da mu ne prizna čist gol, ali zbog njegovog ružnog poteza digla se "frka" čak i u rodnom Portugalu. Oglasio se CR7 odmah na Instagramu i objasnio potez, ali nije naišao na razumijevanje svih.

Možda će vas zanimati

Osudio ga je i Fernando Meira, bivši fudbaler Portugala, a u Ronaldovu odbranu po hitnom postupku stala je sestra Katija Aveiro.

"Kristijano je nacionalni simbol i Portugal je doživio skandaloznu krađu", napisala je Katija na svom Instagramu na kome često komentariše igre svoga brata, naročito kada napravi neki potez koji izazove gnjev navijača.

"Njegov potez iz bijesa je nastao kada nam regularan gol nije priznat. Kristijano je to uradio jer je bio punbijesa. Uvijek je branio svoju domovinu. Ipak, iako je bio zgrožen zbog onoga što se desilo, neki ljudi su na TV sebi dozvolili da kritikuju njegov odnos prema Portugalu".

"Kakva glupost!", naglasio je Katija Aveiro.

Ronaldova sestra je inače nekadašnja pevačica, a zanimljivo je da je prije nekoliko mejseci izazvala pažnju izjavom da "korona virus ne postoji", iako je u tom trenutku Kristijano bio zaražen.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC