Ronaldo, a nisi se bunio kada si dao gol iz ofsajda? Kristijano uvrijeđena diva, zaboravio kad mu je sudija pomogao! | MONDOBA

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ONDA JE SVE BILO OKEJ

Ronaldo, a nisi se bunio kada si dao gol iz ofsajda? Kristijano uvrijeđena diva, zaboravio kad mu je sudija pomogao!

Autor Dragan Šutvić
Autor Dragan Šutvić

Nismo zaboravili...

Izvor: MN PRESS, Twitter/beg011/Screenshot

Mnogo prašine u javnosti diglo se zbog nepriznatog gola Kristijanu Ronaldu na meču Srbije i Portugala, posebno zato što je revoltirani Portugalac demonstrativno napustio teren...

Nezadovoljan sudijskom odlukom, mada je bio u pravu jer je lopta koju je Stefan Mitrović izbacio već debelo prešla gol-crtu, prvo se svađao sa arbitrima, a onda je bacio kapitensku traku i krenuo da odlazi u tunel i prije nego što se utakmica završila.

Možda će vas zanimati

Samo, zaboravio je Ronaldo da je često i njemu "nepravda" išla u korist.

Tako je Kristijano prije dvije godine baš protiv Srbije postigao gol iz ofsajda, međutim tada mu nije smetalo što arbitri nisu primijetili grešku...

Portugal je vodio protiv Srbije na "Marakani" 2:1, taman su "orlovi" počeli da "pritiskaju" rivala, a onda je u 80. minutu "pukla" kontra koju je Ronaldo završio neregularnim golom. To je naravno podiglo njegovu reprezentaciju koja je taj meč pobijedila 4:2 i izbacila Srbiju iz trke za direktan plasman na EP.

Tada se od srpskih igrača niko nije toliko bunio kao Ronaldo?

A nije ni Ronaldo priznao da mu je sudija pomogao...



(MONDO) 

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC