• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldu 6 mjeseci zabrane, čovjek je folirant: "Živa" pričao kako bi isprovocirao Kristijana, sad traži kaznu!

Autor Dragan Šutvić

"To što je Ronaldo uradio je sramotno", ispričao je Živadinović.

 kristijano-ronaldo-milan-zivadinovic-srbija-portugal Izvor: MN PRESS

Bivši selektor naše reprezentacije Milan Živadinović pratio je pomno meč Srbije i Portugala, a za razliku od većine domaće javnosti - nije bio preterano oduševljen.

Živadinović je istakao da su se "fudbaleri pro**rčili" i da "Piksi ništa još nije uradio", istakao je i da je Srbiji pomogao sudija jer Ronaldu nije priznat gol, ali mu se uopšte nije dopao način na koji je Portugalac reagovao u toj situaciji.

Možda će vas zanimati

Prvo se Ronaldo posvađao sa sudijom, za šta je dobio žuti karton, da bi u naletu bijesa bacio kapitensku traku i napustio demonstrativno teren i prije kraja utakmice...

"To što je Ronaldo uradio je sramotno. Čovjek je folirant, egoista... Za takve stvari se dobija šest mjeseci zabrane bavljenja fudbalu", oštro je prokomentarisao Živadinović u izjavi za "Alo".

"Pa šta ako si ti Ronaldo, da li to znači da svi treba tako da se onako ponašaju. Tako nešto se ne radi ni na treningu. Svaka čast njemu za sve što je uradio u karijeri, ali onako nešto je nedopustivo. Nije ni sudija za sve kriv, ne može on baš sve da vidi, naročito u ovakvim okolnostima kada nema VAR-a i gol tehnologije", prokomentarisao je "Bard".

Zanimljivo je da se na meču Srbije i Portugala obistinila čuvena Živadinovićeva rečenica da je "2:0 najopasniji rezultat", dok su se mnogi sjetili i šta je bivši selektor savjetovao pred jedan od prethodnih duela "orlova" sa Kristijanom Ronaldom.

"Ja bih isprovocirao Ronalda da bi me šutnuo, ja bih pao dole i on bi dobio crveni karton", ispričao je tada Živadinović.

(MONDO/Alo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC