• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fudbaleri se pro**rčili, Piksi ništa nije uradio": Bivši selektor udario na "orlove"!

Autor Dragan Šutvić

"Mnogo su se pro**rčili, iskreno da vam kažem".

 srbija-portugal-milan-zivadinovic-kritika-piksi-fudbaleri Izvor: MN PRESS

Srbija je uspjela da odoli prvaku Evrope i obradovala je naciju remijem protiv Portugala, međutim čuveni trener Milan Živadinović poručuje da su fudbaleri Srbije "previše poletjeli".

Nekadašnji selektor reprezentacije bio je zadovoljan nekim stvarima u igri "orlova", ali je bilo i dosta onih koje su ga nervirale, pa je u intervjuu za "Alo" istakao da su imali mnogo sreće i da su Portugalci zaslužili da pobijede.

Možda će vas zanimati

"Gledao sam i nervirao se. Bili su Portugalci bolji, tu nema priče, zaslužili su pobjedu. Imali smo sreće da ih poslije dva gola stignemo, a onda i da sudija poništi čist gol. Moramo da priznamo, bio je gol, nema priče", rekao je Živadinović i osvrnuo se na igru "orlova".

"Naš kvalitet nije sporan, njega ima, ali ne smije biti oscilacija. Da vi igrate jedan period odlično, a drugi katastrofalno. Takva igra nas neće nigdje odvesti".

Živadinović je poručio fudbalerima da poslije remija s Portugalom ne bi trebalo da budu glavom u oblacima, nego da shvate da je ovo bio veliki poklon i da moramo mnogo bolje...

"Moraju reprezentativci da se smire, da ohlade glave. Mnogo su se pro*určili, iskreno da vam kažem. Hvala Bogu, pa nas je pogledao na ovom meču. Treba njemu da se zahvalimo i prihvatimo ovaj poklon, ali i popravimo našu igru koja nije idealna", poručio je "Bard".

Čuveni trener koji je uvijek bez dlake na jeziku rekao je i da problem Srbije nisu Irci ili Portugalci, nego da treba da se paze Luksemburga i Azerbejdžana, pošto protiv njih uvijek fali motivacije.

Piksi će morati da motiviše "orlove", dok se "Živi" ne sviđa previše pohvala ni na račun njegovog bivšeg đaka. Trenirao ga je u reprezentaciji Jugoslavije, koju je kratko vodio 1998. i 1999. godine, a ostali su u dobrim odnosima.

"Iskreno me nervira to hvaljenje i veličanje Piksija. Čekaj bre, dečko, pa ništa ti još nisi uradio. Nema svrhe kovati ga u zvijezde nakon dvije utakmice, pa mi moramo još mnogo da igramo. Poslije kad izgubimo, opet ćemo ga pljuvati i tražiti ostavku. Čekajte da mi dođemo do cilja, da se plasiramo na Mundijal, pa ćemo lako reći: Bravo, majstore, svaka čast", zaključio je Živadinović.

(MONDO/Alo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC