Biće šou!

Titula će u Madrid, samo je pitanje gde - Modrić i Benzema nisu odustali: Real ostao u borbi za trofej!

Autor Nebojša Šatara

Najiskusniji igrači madridskog tima vode borbu za trofej!

Izvor: Profimedia

Ako je tačno da odbrana osvaja titule, real madrid neće biti šampion Španije. Oni odbranu, jednostavno, nemaju! Skoro svi defanzivci u klubu su povređeni, pa Zidan morao da eksperimentiše u poslednjoj liniji tima.

Čak i u takvoj situaciji, tim iz Madrida upisuje rutinsku pobedu na gostovanju Granadi i ostaje u šampionskoj trci! Dva kola do kraja i dva boda zaostatka.

Granada - Real Madrid 1:4 (0:2)

Počelo je pogotkom Luke Modrića, nastavilo se kada je Rodrigo u nadoknadi prvog dela duplirao prednost, a već tada pobeda je bila na vidiku. Vrlo važna pobeda jer se u ovoj fazi sezone svaki neuspeh kažnjava!

Zato je bitno da Realovi najiskusniji igrači ''vuku'' kad je potrebno. Zidan nema širok izbor fudbalera, a u nogama Modrića, Krosa i Benzema nalaze se sve njegove nade da kraljevski klub može do titule.

Neizvesno je bilo samo od 71. do 75. minuta meča, pošto je tada na semaforu pisalo 2:1. Molina je pogodio za Granadu, ali na sreću gostiju Alvaro Odriozola, a ubrzo i Karim Benzema postižu golove za pobedu!

Zidan je pred ovaj meč imao strahovitih problema sa povredama. Van terena su dva štopera - Ramos i Varan, dva desna beka - Karvahal i Vaskez, kao i dva leva beka - Mendi i Marselo. Na klupi je bio nedovoljno oporavljeni Odriozola, pa je startna postava u poslednjoj liniji izgledala - Valverde, Militao, Naćo, Gutjerez.

Na dva kola do kraja španskog prvenstva, ekipa Reala ima dva boda manje od gradskog rivala. Ukoliko bi Atletiko kiksnuo u narednim rundama, četa Zinedina Zidana bi mogla da stigne do titule jer ima bolji međusobni skor od ''Jorgandžija''.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)

Tagovi