• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Titula će u Madrid, samo je pitanje gde - Modrić i Benzema nisu odustali: Real ostao u borbi za trofej!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najiskusniji igrači madridskog tima vode borbu za trofej!

 granada-real-madrid-primera-sampionska-trka Izvor: Profimedia

Ako je tačno da odbrana osvaja titule, real madrid neće biti šampion Španije. Oni odbranu, jednostavno, nemaju! Skoro svi defanzivci u klubu su povređeni, pa Zidan morao da eksperimentiše u poslednjoj liniji tima.

Možda će vas zanimati

Čak i u takvoj situaciji, tim iz Madrida upisuje rutinsku pobedu na gostovanju Granadi i ostaje u šampionskoj trci! Dva kola do kraja i dva boda zaostatka.

Granada - Real Madrid 1:4 (0:2)

Počelo je pogotkom Luke Modrića, nastavilo se kada je Rodrigo u nadoknadi prvog dela duplirao prednost, a već tada pobeda je bila na vidiku. Vrlo važna pobeda jer se u ovoj fazi sezone svaki neuspeh kažnjava!

Zato je bitno da Realovi najiskusniji igrači ''vuku'' kad je potrebno. Zidan nema širok izbor fudbalera, a u nogama Modrića, Krosa i Benzema nalaze se sve njegove nade da kraljevski klub može do titule.

Neizvesno je bilo samo od 71. do 75. minuta meča, pošto je tada na semaforu pisalo 2:1. Molina je pogodio za Granadu, ali na sreću gostiju Alvaro Odriozola, a ubrzo i Karim Benzema postižu golove za pobedu!

Zidan je pred ovaj meč imao strahovitih problema sa povredama. Van terena su dva štopera - Ramos i Varan, dva desna beka - Karvahal i Vaskez, kao i dva leva beka - Mendi i Marselo. Na klupi je bio nedovoljno oporavljeni Odriozola, pa je startna postava u poslednjoj liniji izgledala - Valverde, Militao, Naćo, Gutjerez.

Na dva kola do kraja španskog prvenstva, ekipa Reala ima dva boda manje od gradskog rivala. Ukoliko bi Atletiko kiksnuo u narednim rundama, četa Zinedina Zidana bi mogla da stigne do titule jer ima bolji međusobni skor od ''Jorgandžija''.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC