Dogovoreno?

Htela ga Zvezda, krade ga Miha: Arnautović obećao gol Partizanu, ali odlazi u Seriju A!

Autor Nebojša Šatara

Transfer reprezentativca Austrije srpskog porekla sada je skoro gotov.

Siniša Mihajlović želi Marka Arnautovića u Bolonji.
Izvor: MN Press/Tanjug/LaPresse via AP/Michele Nucci

Bio bi Marko Arnautović ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu, ali kako je sam priznao, to u ovom trenutku nije realno. On razmišlja o nekoj od top5 evropskih liga, da ponovo pokaže kako može da igr ana najvišem nivou.

Kao što je bio slučaj prethodne zime, kada ga je zvala Bolonja,

tako je i sada veoma blizu potpisa sa timom koji trenira Siniša Mihajlović. bivši igrač Crvene zvezde mogao bi da ''ukrade'' igrača crveno-belima.

Kontakti postoje, a italijanski mediji tvrde da su ostali samo detalji. Ukoliko se klub i igrač pronađu i u finišu pregovora, reprezentativac Austrije vratiće se u italijanski fudbal! On je svojevremeno jednu sezonu nosio dres Intera, gde je bio na pozajmici iz Tventea.

Karijera ga je kasnije vodila preko Verdera, Stouka, Vest Hem i Šangaja, u kom je od 2019. godine, ali deluje da se ta saradnja približila kraju.

Arnautović je drugo potencijalno pojačanje Zvezde, mada su iz kluba stigle informacije da on u ovom trenutku nije dostupan, za koje je zainteresovan i Mihajlović. Trenutno je mnogo bliži Beogradu nego Bolonji Aleksandar Kolarov, iskusni srpski defanzivac koji je slobodan igrač nakon rastanka sa Interom. Njega je Mihajlović želeo da vidi u svom timu, ali deluje da će Crvena zvezda potpisati svog nekadašnjeg juniora.

Podsećamo, glasine o Arnautoviću i Crvenoj zvezdi počele su nakon njegovog komentara upućenog novom pojačanju beogradskog tima, Aleksandru Dragoviću.

(MONDO)