• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha "gura" Stankovića ka Italiji: Preporučio ga gazdi, pa zajednički ručak u Rimu!

Autor Dragan Šutvić

Objavljeni novi detalji.

 mihajlović stanković sampdorija Izvor: Profimedia

Ne samo da je Siniša Mihajlović dao kontakt Dejana Stankovića prvom čovjeku Sampdorije, nego je trenera Zvezde lično preporučio kao nasljednika Klaudija Ranijerija.

Italijanski list "Il Mesađero" objavio je nove informacije o interesovanju Sampdorije za mladog srpskog trenera, nakon kojih se može zaključiti da je kontroverzni gazda Masimo Ferero i te kako zainteresovan da ga dovede na "Luiđi Feraris".

Možda će vas zanimati

Zvezda je već objavila da njih niko nije kontaktirao i unaprijed poručila da i ne pokušava, pošto je Stanković na putu da donese trofej, bori se za "duplu" krunu i sprema mu se novi ugovor.

Prvobitna ideja Sampdorije bila je da vrati Sinišu Mihajlovića. Gazda kluba Masimo Ferero je bio u odličnim odnosima sa Mihom, potom su se burno rastali, ali su se u međuvremenu pomirili i zato je Sampdorija prvo željela njega da dovede iz Bolonje.

Siniša Mihajlović se zahvalio na ponudi, ali je dao preporuku da umjesto njega dovedu Dejana Stankovića, kao što je to učinio i prošli put kada su ga upitali za savjet i nahvalio Mauricija Sarija. Međutim, tada je gazda kluba izabrao Marka Đampaola, a Sari je otišao u Napoli, pa sa ove distance može da se priča ko je bio u pravu.

Italijani su nahvalili učinak Stankovića u Zvezdi, podsjetivši na sve uspjehe, i objavili da je Ferero poslušao Mihajlovićeve riječi i pozvao trenera crveno-bijelih na ručak u Rim.

Sastanak je protekao u pozitivnom tonu, a njemu je pored Ferera i Stankovića prisustvovao i Siniša Mihajlović, međutim daleko od toga da je bilo šta zaključeno pošto je bivši kapiten "orlova" ugovorom vezan za Zvezdu bar do ljeta 2022. godine.

Zvezda planira budućnost sa njim i to je jasno stavila svima do znanja.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC