IDE IZ ITALIJE?

Transfer karijere! Srbina zove Premijer liga: Partizanovca svi traže, a on bi mogao da igra i Ligu šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Poslije transfera iz Partizana u italijanski klub, sada bi srpski reprezentativac mogao da napravi novi iskorak u karijeri!

Saša Lukić
Izvor: MN PRESS

Torino je možda rešio pitanje trenera za narednu sezonu, ali ono glavno po pitanju dolazaka i odlazaka igrača ih tek čeka.

A među onima koji će napustiti Torino lako bi mogao da bude reprezentativac Srbije Saša Lukić i preseli se možda čak i u Premijer ligu!

Torino je po završetku sezone odmah doveo Ivana Jurića, hrvatskog trenera koji je uspješno predvodio Veronu. Tamo je imao priliku da sarađuje sa Darkom Lazovićem i Ivanom Ilićem, ali u Torinu bi ta saradnja sa Lukićem mogla da izostane.

Za Lukića su zainteresovani Kristal Palas i Spartak iz Moskve, prenosi "Đanluka di Marcio".

Ovaj 24-godišnji vezista je imao solidnu sezonu iza sebe, odigrao je 32 meča i postigao tri pogotka, a van Italije postaje sve cijenjeniji.

Kristal Palas bi želio da Lukića dovede i upari u veznom redu sa Lukom Milivojevićem, a naročito im je važno to što je bivši igrač Partizana još uvijek relativno mlad, imajući u vidu da se u londonskom klubu sprema veliki "remont" tima.

Spartak iz Moskve će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona i to će biti njiova glavna prednost u pokušaju da dovedu Lukića u svoje redove.

"Di Marcio" piše da su ova dva kluba već napravila prve korake ka dovođenju Lukića, a kako je i Torino željan da što bolje zaradi, srpski reprezentativac bi uskoro mogao da promijeni zemlju prebivališta. 

(MONDO)