SPREMNI SU

Partizan "upalio motore" - pet novih igrača na prozivci: Stanojević prozvao, čeka još osmoricu prije Ptuja!

Autor Nebojša Šatara

Crno-bijeli počeli pripreme za novu sezonu.

Izvor: FK PARTIZAN / MIROSLAV TODOROVIĆ

Fudbaleri srpskog vicešampiona Partizana okupili su se jutros u Zemunelu da obave potrebna testiranja, čime su i zvanično počeli pripreme za narednu sezonu.

Na prvoj "prozivci" Aleksandra Stanojevića nije bilo Bibarsa Natha, Filipa Holendera, Igora Vujačića, Nikole Štulića, Lazara Štulića, Filipa Jovića, Aleksandra Šćekića i jedinog dosadašnjeg pojačanja Siniše Saničanina, a priključiće se kasnije jer su imali, ili još imaju, obaveze sa nacionalnim selekcijama.

Prema pisanju "Žurnala", pojavili su se i igrači koji su bili na pozajmicama u prethodnoj sezoni, a Partizan će odlučiti kakva je njihova sudbina.

To se odnosi na Perišu Pešukića (Novi Pazar), Luku Cucina (Inđija), Bojana Matića (Atromitos), Savu Arambašića (Metalac) i Petra Gigića (Ujpešt/Novi Pazar), pa je jasno da će ovih dana biti gužva na treninzima Partizana.

Poslije tri nedjelje odmora crno-bijeli će se kompletirati do 24. juna i onda se preseliti u slovenački Ptuj gdje će raditi sve do 9. jula.

Nezvanično se kao rivali spominju Mura (Slovenija), Nefči (Azerbejdžan), Lokomotiva (Rusija) i Krakovija (Poljska), a te utakmice trebalo bi da daju Stanojeviću odgovor na pitanje da li su crno-bijeli spremni za start prvenstva i Konferencijsku ligu.

partizan pripreme (sport)
Izvor: YouTube/FK Partizan

(MONDO)

Tagovi