• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bum! Partizan dovodi bivšeg igrača Čelsija: Treći put će obući crno-bijeli dres!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U Humskoj našli rješenje za vezni red.

 danilo-pantic-partizan-transfer Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Danilo Pantić vraća se u Partizan ovog ljeta, što će biti već treći put da oblači crno-bijeli, prenosi "Telegraf".

Vezni fudbaler će zvanično od 1. jula biti bez kluba, pošto mu ističe ugovor sa Čelsijem i oni ga neće produžiti, tako da će Pantić biti u prilici da bira novu sredinu bez obeštećenja. To će očigledno probati da iskoristi Partizan koji ga dobro poznaje.

Pregovori su uveliko u toku i kada riješi sve detalje oko rastanka sa Čelsijem, za koji nažalost nije imao priliku da nastupi, biće predstavljen u novom-starom klubu.

Izvor: MN PRESS

24-godišnji fudbaler je ponikao u Partizanu, pokazao je rano talenat, da bi već 2015. godine postao član Čelsija. Selio se na pozajmice u Holandiji (Vitese i Ekselsior), da bi se potom 2017. godine vratio u Partizan i za njega igrao dvije sezone. Potom je imao neuspjelu pozajmicu od šest mjeseci u Fehervaru, da bi ljetos stigao u Čukarički.

Zabilježio je gol i tri asistencije na 29 mečeva, ali čini se da opremu "brđana" neće zadužiti i kada zvanično postane slobodan agent.

"Pantić je super dečko, odličan igrač, ali ima svoje vizije za budućnost. Ali, vidjećemo, ukoliko ode negdje želim mu svu sreću, ako ne ode, razgovaraćemo", nagovijestio je danas ovakav scenario Vladimir Matijašević na početku priprema Čukaričkog.

Vidjećemo da li će Pantić biti drugo pojačanje Partizana poslije Siniše Saničanina, ali sigurno je da ako se vrati - osjećaće se kao kod kuće jer je za crno-bijele već nastupio na 115 mečeva.

(MONDO/Telegraf)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC