• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari ga izabrali za najboljeg igrača Partizana, on pecka Natha: Namjerno sam ga zgazio, da vidim kako će da mi vrati!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentativac Crne Gore je iznenađen nagradom, a imao je zanimljivu i poruku za svog saigrača.

 igor-vujacic-partizan-najbolji-igrac-sezone-bibars-natho-namerno-nagazio-crna-gora Izvor: MN PRESS

Završena je već odavno sezona u srpskom fudbalu, a Partizan nije uspio da je okonča trofejom, nakon poraza u finalu Kupa Srbije.

Ipak, završetak sezone je dobro vrijeme za svođenje računa, a navijači crno-bijelih su jasno odlučili - Igor Vujačić najbolji je igrač Partizana u sezoni 2020/21.

Možda će vas zanimati

FK Partizan je na svom zvaničnom Instagram profilu postavio glasanje za najboljeg igrača ekipe, a laskavo priznanje sa najviše glasova ponio je reprezentativac Crne Gore.

"Iskreno, baš sam se iznenadio. Veliki je pritisak na svima nama i često nas navijači kuju u nebesa i obrnuto. Iza nas je teška sezona i tim mi je draže da su glasanjem na Instagramu mene odabrali. To apsolutno ne umanjuje trud i zalaganje mojih saigrača, jer bez njih ni ja ne bih mogao da pružim dobre partije", rekao je Vujačić za sajt kluba.

Na nedavnom meču u dresu Crne Gore, Vujačić je bio dio poraženog tima (1:3) protiv Izraela, za koji je nastupio Bibars Natho, njegov saigrač iz kluba.

U jednom duelu je čak Vujačić i nagazio Natha.

"Što se tiče utakmice sa reprezentacijom Izraela, došli su u najjačem sastavu. Imaju mnogo kvalitetnih igrača, među kojima je i Natho. On je kapiten, lider na terenu, što se vidjelo i u igri njihove selekcije. Nije bilo lako jer smo mi igrali bez naših najboljih igrača. Što se tiče tog duela, namjerno sam ga malo nagazio, nije ništa strašno bilo, ali jedva čekam da vidim kako misli da mi vrati", kaže uz osmeh Vujačić.

On će naredne sezone imati drugog partnera u odbrani Partizana. Svetozar Marković se vratio sa pozajmice u Olimpijakos, dok je iz Vojvodine već stigao Siniša Saničanin.

"Sveta je otišao, bilo je lijepo igrati sa njim. Želim mu da se nametne u Olimpijakosu i da postane standardan, jer on to zaslužuje. Što se tiče Siniše, još se nismo vidjeli, ali on je odličan igrač. Nadam se da ćemo imati dobar odnos", izjavio je štoper crno-bijelih, potom se osvrnuvši na ciljeve u Konferencijskoj ligi.

"Sigurno da će biti teško, ali naš cilj je grupna faza. Daćemo sve od sebe da dođemo do toga", rekao je Igor Vujačić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC