Stub odbrane

Zove Partizan, a ja mislim zavitlavaju me iz Zvezde: Štoper otkrio - Vladan Milojević me preporučio Ilievu!

Autor Dragan Šutvić

Neočekivano je došao u Partizan, ostao duže nego što je iko očekivao i u međuvremenu donio trofej kupa!

Izvor: MN PRESS

Bojan Ostojić je na kraju prošle sezone produžio ugovor sa crno-bijelima i nastaviće da nosi dres Partizana bar još jednu sezonu. 

Iskusni štoper stigao je u klub 2016. godine nakon što mu je istekla saradnja sa Čukaričkim, a tada niko, pa ni sam Ostojić, nije pomišljao na ovakav transfer. Sada se stub odbrane Partizana prisetio kako je stigao u Humsku.

"Kad mi je istekao ugovor s Čukaričkim, šetao sam 15 dana po Šumicama. Niko da me pozove… Kad, nepoznat broj i kaže mi: 'Ovdje Vazura, direktor Partizana'", rekao je Ostojić za "Sportski žurnal". 

On je prije toga u Čukaričkom igrao sa tadašnjim štoperom Crvene zvezde Zoranom Rendulićem i bio je ubijeđen da se nekadašnji saigrač šali sa njim. 

"Mislio sam u tom trenutku da me zavitlava Zoran Rendulić: redovno sam mu namještao šale. Rekoh: kakav Vazura? Ubjeđivanje je trajalo nekoliko minuta, sve dok nisam shvatio da je to bio stvarno Vazura", otkrio je istkusni štoper. 

On je potom u pet sezona nosio dres crno-bijelih, a jedna od preporuka za Ostojića stigla je i od nekadašnjeg stratega Čukaričkog i Crvene zvezde Vladana Milojevića.

"Poslije, sreli su se na moru Iliev i Vladan Milojević, Ivica je pitao trenera u Čukaričkom za mene i dobio sam pohvale. Mogao sam u Levski kod Ljupka Petrovića, nudili su mi mnogo veće pare, ali ipak sam odabrao Partizan", dodao je Ostojić.