• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev o "najboljem napadaču", odbijenim milionima i prelaznom roku: Zamislite da smo ga doveli, šta bi se pričalo!

Autor Dragan Šutvić

Mladi talenti ga oduševili, napadač je najbolji na tržištu, a Dača Pantić onaj kakav je trebalo da bude kad je odlazio!

 partizan ivica iliev Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su završili pripreme u Sloveniji, a jedan od operativaca crno-bijelih koji su izuzetno zadovoljni učinkom tima je Ivica Iliev. 

On je još jednom ponovio koliko je zadovoljan pojačanjima koja su došla u Partizan, pogotovo Rikardom Gomešom. 

Možda će vas zanimati

"Ono što sam vidio na pripremama je jedan ubrzaniji Partizan. Falio je taj napadač, doveli smo Rikarda koji je najbolji mogući napadač. On je donio ekipi ono što treba", rekao je Iliev. 

Rikardo Gomeš je već jednom nastupao za crno-bijele, a u sezoni 18/19 dao 20 ligaških golova na 36 mečeva. Sada je po riječima Ilieva uradio sve da se vrati među crno-bijele.

"Dobro je poznato koliko sam ja vezan za sve strane igrače koje sam doveo, on je jedan od najznačajnijih koji je u svakom smislu donio dobro Partizanu. Kako na terenu, tako i svojom prodajom. Izuzetno sam ponosan što je sve učinio i sa svoje strane da se vrati i da dođe u Partizan", otkrio je Iliev u razgovoru za TV "Arena sport". 

Ponovio je operativac crno-bijelih da je tim mnogo ubrzao igru, a posebno je pohvalio Danila Pantića i njegove igre.

"Povratnik Dača Pantić djeluje kao onaj Dača Pantić za koga smo svi očekivali da će biti. On ima 24 godine i ono pravo je tek ispred njega."

Dodao je da su sva tri dovedena pojačanja jako kvalitetna, a nije htio da se izjašnjava previše o nastavku prelaznog roka. 

"Uvijek napominjem da je prelazni rok živa stvar. Kao što je moguće da neko ode, moguće je i da nekoga dovedemo. Mi pratimo situaciju šta se dešava i kada su odlasci u pitanju odmah se traži pojačanje", dodao je Iliev. 

Igor Vujačić definitivno neće napustiti klub. Milionske ponude za njega su odbijene po želji trenera Aleksandra Stanojevića.

"Bilo pa prošlo, svi u klubu se trude i čine sve što je moguće da se zadovolje želje našeg trenera u kojeg izuzetno vjerujemo i ko je pokazao da zaslužuje to povjerenje. Igor je eksplodirao u prošloj sezoni i kao standardan reprezentativac skrenuo pažnju klubova i bilo je neminovno da dođe ponuda. Međutim na insistiranje našeg trenera stavili smo rampu", dodao je Iliev. 

Upitan je i za sjajne igre mladog Nemanje Jovića. 

"Jović je prošle sezone bio bonus, on je A reprezentativac, za njega Dragan Stojković Piksi ima samo riječi hvale. Zamislite da smo ga doveli sada, šta bismo pričali koga smo doveli. On ne samo da je veliki talenat već je i veliki igrač koji zna da preuzme odgovornost", rekao je Iliev, koji je pohvalio i druge mlade talente crno-bijelih. 

"Ostali su izuzetno talentovani, oni su na svakoj utakmici pokazali da nisu klinci i da mogu da se nose sa seniorima i da sutra kada ih trener stavi u tim to nije zbog nekog bonusa, zbog nekog pravila", zaključio je Iliev.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC