• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne pada mi na pamet da napustim Partizan: Stigla ponuda od dva miliona evra, niko ni da je pogleda!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igor Vujačić ostaje u Partizanu, iako su crno-bijeli dobili lijepu ponudu.

 igor-vujacic-ne-napusta-partizan Izvor: MN PRESS

Najavili su iz Partizana da će ovog ljeta biti dosta odlazaka, ali samo jedan fudbaler nema dozvolu za transfer. Aleksandar Stanojević je tokom priprema naglasio da jedino Igor Vujačić ne može da napusti crno-bijele, a ako pitate crnogorskog štopera - nema ništa protiv!

Možda će vas zanimati

Vujačić je prethodnu sezonu počeo kao rezervista, da bi potom oformio tandem sa Svetozarom Markovićem, postigao nekoliko golova i postao nezamjenljiv dio Stanojevićevog tima.

"Poslije takve Stanojevićeve izjave ne pada mi na pamet da napuštam Partizan", rekao je Igor Vujačić za "Sportski žurnal" sa priprema u Tuju.

"Stanojević mi je kazao isto što i vama, novinarima: u decembru - može, ali sad... da ostanem. Naravno da mi tako nešto izuzetno znači, bez obzira što je sad još veći pritisak na meni. Svetozar Marković se vratio u Olimpijakos i, definitivno, ne bi bilo dobro po klub da u istom prelaznom roku ostane bez oba štopera standardna u prethodnoj sezoni. Daću sve od sebe da opravdam Stanojevićevom povjerenje", zaključio je korpulentni crnogorski štoper.

Za njega su navodno stigle dvije ponude. Tuluz je nudio oko dva miliona evra, spominjao se i jedan klub iz Premijer lige Rusije, ali...

"Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću da dobijem takve ponude. Još jedan dokaz šta je Partizan u međunarodnim okvirima", kazao je Vujačić i dodao da mu se dopadaju dosadašnja pojačanja - Saničanin, Pantić i Rikardo Gomeš.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC