• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli odlični protiv Poljaka i sve spremniji za Evropu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan ubjedljivo pobijedio Krakoviju u trećoj provjeri na pripremama.

 partizan krakovija 3-0 prijateljska utakmica Izvor: MN PRESS

Partizan je na pravom putu!

Ekipa Aleksandra Stanojevića odigrala je tačno, tečno i efikasno protiv Krakovije i iako nije bila kompletna pokazala je da na pripremama u Sloveniji sve ide kako treba!

Partizan - Krakovija 3:0 (2:0)
/Urošević 34', Pantić 44', Ostojić 59'/

Iako zbog blažih povreda nisu igrali Nemanja Jović i Bibars Natho, njihovo odsustvo nije se osjetilo protiv člana poljske Ekstraklase. Nizali su se napadi Beograđana, a jedini raspoloživi bek Partizana Slobodan Urošević odigrao je sjajan meč - "otvorivši" gol rivala iz blizine pogotkom za 1:0, a onda i asistencijom za gol glavom Bojana Ostojića na isteku sata igre.

U odsustvu Rajka Brežančića i Ivana Obradovića, odsustnih zbog problema sa ložom, Urošević je bio jedan od najboljih i zaslužio je pohvale - kao i cijeli tim.

Stanojević je od starta pružio priliku Rikardu Gomešu i procijenio je da mu je danas dovoljno da igra pola sata. Umjesto njega od tada je zaigrao Samed Baždar, veoma zapaženi biser crno-bijelih, čije se prisustvo odmah vidjelo na terenu, a posebno u šesnaestercu Poljaka.

Do poluvremena se i Danilo Pantić nagradio za veoma dobru igru golom za 2:0 tako što je u situaciji "jedan na jedan" obišao golmana i lako zatresao mrežu...

Partizan je danas pokazao da je u pravom ritmu i da će potpuno spreman dočekati i početak Superlige 17. jula i početak učešća u UEFA Konferencijskoj ligi 22. jula. Aleksandar Stanojević ima dosta razloga da bude zadovoljan, a posljednji test njegovog tima zakazan je za četvrtak, protiv Rostova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC