VJERUJE U SEBE

Krstović "prijeti" konkurenciji u Zvezdi: Došla dva pojačanja, prestigao Pavkova i poručuje - ćeraćemo se mi još!

Autor Nebojša Šatara

Mladi napadač Crvene zvezde vjeruje da je ovo njegova sezona.

Izvor: MN PRESS, Profimedia, Profimedia/David Klein/Sportimage

Talentovani napadač Nikola Krstović (20) ostavio je veoma dobar utisak tokom priprema Crvene zvezde i vrlo brzo odustalo se od ideje da narednu sezonu provede na pozajmici.

Postigao je dva gola protiv Arđeša, svaki minut je maksimalno iskoristio, pa se tako može čuti i da je trenutno drugi napadač Crvene zvezde, odmah iza novajlije Loisa Dionija, a ispred iskusnijeg Milana Pavkova koji je ponovo van forme. Zdrava konkurencija mu prija i tjera ga da bude bolji...

"Lois Dioni je kvalitetan igrač - jak, brz i okretan. Ćeraćemo se čitave sezone. I u januaru kada dođe Ohi. Sa svima do kraja!", kazao je Krstović u intervjuu za "Sportski žurnal".

Generalni direktor Zvezdan Terzić ga je nahvalio, istakao je da se pokazao tokom priprema, pa će tako biti jedna od opcija za "bonusa" naredne sezone. Tu su još golman Gordić, štoper Eraković, odnosno vezisti Gavrić i Stanić...

"Iskreno, nije moglo bolje. Igrao sam svaki meč. Zbirno 200 minuta, što je dobra minutaža protiv kvalitetnih rivala. Dobio sam mogućnost da dokažem treneru Stankoviću koliko mogu, da sam imao toliko i prije - skakao bih do neba. Nadam se da ću imati istu iminutažu i u prvenstvu", kazao je Krstović i dodao da su mu ovo bile najuspješnije pripreme u karijeri.

"Zbog svega toga što se dešavalo, mislim da će ova sezona da bude brutalna", ocijenio je Krstović koji dodaje da pozajmica nije bila opcija.

Krstović je došao iz Zete kao tinejdžer, a u dresu crveno-bijelih dao je dva gola do sada.

(MONDO)