Izvukao se

Bilo je strašno, stampedo ga je pritisnuo, nije mogao da diše: Zvijezda Engleske se oglasila o neredima na Vembliju!

Autor Dragan Šutvić

Jedan od najboljih igrača Eura je pogodio penal u finalu, a prije meča je njegova porodica preživjela pravu dramu!

Izvor: Twitter/disclosetv/screenshot

Engleska na kraju nije uspjela da "vrati fudbal kući", a nakon lošeg izvođenja penala neki od reprezentativaca su doživjeli nevjerovatne uvrede od strane navijača. 

Hari Megvajer nije imao takve probleme jer je je svoj penal šutnuo perfektno, ali je njegova porodica na tribinama "Vemblija" prošla vrlo lođe. Otac štopera Mančester junajteda je upao u ogromne probleme kada je veliki broj navijača bez karteprobao da uđe na finale i tada je ozbiljno povrijeđen. 

"Moj otac je bio u stampedu. Nisam mnogo pričao sa njim, ali mi je drago što moja djeca nisu išla na utakmicu", ispričao je za engleske medije Megvajer. 

On je opisao scenu kao strašnu, a otkrio je da su njegovom ocu polomljena rebra tokom haosa koji se dešavao na stadionu. 

"Bilo je strašno, vidio sam snimke i pričao sam sa ocem i mojoj porodicom. Moj otac i agent su najviše propatili, otac je imao problema sa disanjem kasnije jer su mu povrijeđena rebra, ali hajde da ne pravimo frku oko toga", rekao je Megvajer. 

Na kraju je stameni štoper poručio da iz ovoga i UEFA i FS Engleske moraju da nauče nešto.

"Nadam se da možemo da naučimo nešto iz ovoga i da se ovakve stvari neće više dešavati. Tata će me uvijek podržavati i ići će na utakmice, ali će od sada pripaziti šta se dešava oko njega", završio je Megvajer.