Sve je kako treba!

"Lešinari, nadam se da ćemo vas sutra obradovati": Aleksandar Subić poslije treninga Borca u Belfastu

Autor Nebojša Šatara

"Stadion je odličan, teren još bolji i imamo sjajne uslove za sutrašnju utakmicu", rekao je fudbaler Borca pred dvoboj sa Linfildom.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Defanzivac Borca Aleksandar Subić prezadovljan je kako je protekao put ka Belfastu, kao i trening na "Vindzor Parku", gdje će u četvrtak od 20.45 protiv domaćeg Linfilda igrati meč drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Borac sutra igra treću evropsku utakmicu ove sezone.

Poslije dvomeča sa rumunskim Klužom i nesrećne eliminacije zbog ukinutog pravila gola u gostima, izabranike Marka Maksimovića žrijeb je odveo u Sjevernu Irsku i to današnjim čarter letom iz Mahovljana.

Večeras je odrađen i posljednji trening, kako bi igrači osjetili teren prije sutrašnje utakmice.

"Odradili smo trening u sedam sati po lokalnom vremenu, stvarno stadion je odličan, teren još bolji i imamo sjajne uslove za treniranje i za sutrašnju utakmicu. Let je prošao u redu, sve je bilo kako treba i nadamo se sutra da ćemo odigrati dobru utakmicu kao protiv Kluža i da ćemo da obradujemo naše navijače koji sa nestrpljenjem očekuju meč", rekao je Subić.

Lijevi bek Borca imao je i poruku za navijače...

"Naravno, želim da pozovem navijače Borca da nas sutra prate preko malih ekrana, a da u revanšu u Banjaluci budu naš '12. igrač' kao što je to bilo protiv Kluža. S njima je sve lakše", dodao je fudbaler crveno-plavih.

(mondo.ba)