• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Linfilda Dejvid Hili pred Borac: U Banjaluci nas čeka 10.000 neprijateljski raspoloženih navijača!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Sutra uveče planiramo da ostvarimo pozitivan rezultat kod kuće, a onda u Banjaluci u revanšu prođemo dalje", kaže strateg prvaka Sjeverne Irske.

 Linfild - Borac, izjava Dejvid Hili Izvor: Shutterstock/Cosmin Iftode

Trener Linfilda Dejvid Hili izjavio je da ni on ni njegovi igrači ne žele da razmišljaju o eventualnom porazu od banjalučkog Borca u četvrtak uveče u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu.

Možda će vas zanimati

Sjevernoirski šampion Linfild će u četvrtak uveče na "Vindzor Parku" u Belfastu (20.45) dočekati crveno-plave iz Banjaluke s dosta optimizma.

"Radujemo se utakmici, ovo je nova prilika i novi izazov u Evropi. Igramo protiv vrlo agresivne ekipe, šampiona Bosne i Hercegovine. Dolaze u Belfast sa dosta opreza, ali mi smo uzbuđeni, i treba da budemo. Sutra uveče želimo da damo sve od sebe", rekao je Hili u intervjuu za klupski sajt.

Hili se osvrnuo i na prethodne evropske utakmice Banjalučana u sudaru sa rumunskim prvakom, kojeg je eliminacije spasilo promjena pravila "gola u gostima".

"Naravno, igrali su dvije utakmice protiv Kluža, jasno je da su pobjedom nad Rumunima pokazali da imaju dobar tim, ali to je izazov za mene, za moju ekipu. Imaju i dobar stručni štab, dobre igrače i sigurno će željeti da se predstave što bolje u novoj evropskoj utakmici. Opet, nadam se da ćemo imati što je moguće više navijača na stadionu koji će nam pomoći. Sutra uveče planiramo da ostvarimo pozitivan rezultat kod kuće, a onda u Banjaluci u revanšu prođemo dalje", dodao je najbolji strijelac u istoriji selekcije Sjeverne Irske.

Prema njegovim riječima, u ekipi Linfilda vlada odlična atmosfera pred dvoboj s crveno-plavima.

"Svi su izuzetno pozitivni i nikako ne žele ni da čuju nešto negativno što bi moglo da im pokvari fokus na sutrašnju utakmicu. Igrači shvataju da će meč biti izazvan i zahtijevan, ali ne žele da razmišljaju o eventualnom porazu jer su svjesni da je od izuzetne važnosti da ne gubimo domaće susrete".

Složio se sa konstatacijom da će biti mnogo teže u revanšu jer će "Linfild u Banjaluci dočekati 10.000 neprijateljski raspoloženih navijača".

"Naravno, zato je važno da imamo podršku na 'Vindzor Parku' i da sve prilike koje nam se pruže iskoristimo. Svaka pomoć nam je sutra dobrodošla. Nadam se i da će neko od mojih igrača da 'odskoči' i ispiše istorijske knjige našeg kluba u Evropi", zaključio je strateg kluba iz Belfasta.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Kad su dečko dragi protivnički navijači bili prijateljski nastrojeni...Aj Borac...samo mašina.....

Žuta štampa

@Čova buraz Sa velikim poštovanjem je pričao o Borcu i navijačima. Novinari su namjerno napisali takav naslov da bismo ti i ja kliknuli.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC