• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac umalo izbacio Kluž, sigurno nisu šala": Treneru Linfilda novi ugovor zavisi od Banjalučana? 

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sjevernoirski mediji bave se i podatkom da trener Linfilda još nije potpisao novi ugovor provlačeći između redova da to zavisi od dvomeča protiv Borca iz Banjaluke.

 dejvid hili: fk borac je umalo izbacio kluž, nisu šala Izvor: Shutterstock/Cosmin Iftode

Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Sjeverne Irske Dejvid Hili nije pretjerano zabrinut što su razgovori o produžetku saradnje zastali iako ima važeči ugovor na manje od godinu dana.

Možda će vas zanimati

"To je u rukama kluba. Da, vjerovatno se malo oteglo. U mom ugovoru stoji da sam menadžer dok mi se ne kaže drugačije. Nastaviću da radim ono što sam uvijek radio, da držim glavu gore i vrijedno treniram. Ako ljudi u Linfildu osjećaju da žele da vodim klub naprijed, siguran sam da ću to saznati s vremenom. To je izazov od prvog dana u kojem sam oduvijek uživao i prihvatio. To je izazov koji sigurno ne postaje lakši. U bilo kojem normalnom okruženju u bilo kojem radnom objektu, što ste duže tamo, posao postane lakši, ali u Linfildu sigurno nije tako. Moj lični izazov je da sada odaberem igrače za utakmicu naredne sedmice, pokušavajući da dobijem pravu formaciju i odaberem pravu ekipu koja će nam donijeti rezultat", izjavio je Hili medijima u Belfastu.

Njegovi izabranici su eliminisani od Žalgirisa ukupnim rezultatom 5:2 iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je uprkos porazu bio zadovoljan njihovom partijom protiv litvanskog prvaka.

"Izvući ću pozitivne stvari iz meča, takođe i iz prve utakmice u Vilnjusu, Bićemo bolji. Bila je to tek naša druga utakmica i bilo je dosta dobrih stvari koje su mi se dopale. Ne možemo već biti u top formi, trebaće vremena da momci ponovo krenu kako treba nakon što su se prethodne sezone suočili sa napornim rasporedom. Žalgiris nije bio najbolja ekipa protiv koje smo igrali, ali bili su šampioni svoje zemlje. Bili su učinkoviti i zajedno su već duže vrijeme. Mislio sam da smo zaslužili bolji ishod od revanša na 'Vindzor Parku' na osnovu našeg ukupnog učinka. Primili smo pogotke u obje utakmice prije samog odlaska na odmor u poluvremenu, to je bilo veliko razočaranje".

Linfild će nastaviti takmičenje u UEFA Konfrencijskoj ligi, a za rivala će imati banjalučki Borac već narednog četvrtka. Hili je izrazio nadu da će protiv Banjalučana nastupiti i dva pojačanja iz Hal sitija Ahmed Salam i Bili Čedvik.

"Neki od novih igrača dolaze sljedeće sedmice vezni igrač Salam i napadač Čedvik, trebali bi biti dostupni, njihova registracija nije na vrijeme završena, ali trebali bi biti spremni. Još uvijek vjerujem da smo sastavili vrlo dobar tim. Sjajno je što su se navijači vratili, mada je malo hiljadu gledalaca na utakmici".

O Borcu će se tek sada podrobnije informisati...

"Sad ćemo se pripremiti za Borac, koji ima pristojnu ekipu. U produžecima su ispali od Kluža, šampiona Rumunije, pa sigurno nisu šala. Na njima ćemo odraditi domaću zadaću, to je sigurno", zaključio je trener kluba iz Belfasta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC