Linfild igra dobar fudbal

"Biće teško, ali daćemo sve od sebe da pobijedimo": Borčev Kamerunac je optimista pred Linfild!

Autor Nebojša Šatara

Kamerunski internacionalac u dresu Borca Donald Mols optimista je pred prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Borac od 20.45 u Belfastu gostuje sjevernoirskom šampionu Linfildu s nadom da će ostvariti povoljan rezultat pred revanš za sedam dana u Banjaluci.

Svi u banjalučkom taboru, kao i ogromna armija navijača, očekuju pobjedu i prolazak u narednu rundu takmičenja, gdje ih očekuje bolji iz duela između bjeloruskog Šahtjora Soligorsk i luksemburške Fole Eš.

Jedan od njih je i vezista crveno-plavih Donald Mols, koji je na dan utakmice iz Belfasta poručio da će igrači dati maksimum na stadionu "Vindzor Park".

"Atmosfera u klubu je dobra i pozitivni smo kad je u pitanju večerašnja utakmica. Meč će biti težak, Linfild igra dobar fudbal, ali mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu", rekao je Kamerunac.

Izabranici Marka Maksimovića juče su doputovali u Belfast i odradili posljednji trening pred večerašnju utakmicu, koju na žalost neće prenositi na ovdašnjim televizijama.

(mondo.ba)