U nevjerici

Ovo niste vidjeli u prenosu, trener Kluža u nevjerici: Pavkov se radovao, Šumudika morao da se prekrsti!

Autor Dragan Šutvić

Kluž je zaista pravio ogromne greške, ali ova je bila ubjedljivo najveća!

Izvor: Twitter/Emishor

Crvena zvezda je u prvom meču u Beogradu nadigrala Kluž i sa 4:0 praktično obezbijedila prolazak dalje. Sve je počelo golom Milana Pavkova, a gorostasni centarfor crveno-bijelih je sve i završio. 

Postigao je šesti gol svog tima u ovom dvomeču i tako zapečatio sudbinu Marijuša Šumudike, dojučerašnjeg šefa struke Rumuna. 

On je odmah poslije meča otpušten, poslije čega je nastao pravi haos u klubu, a vidjelo se odavno da između iskusnog stručnjaka i njegove ekipe stvari ne funkcionišu. To je bilo evidentno i na revanšu, gdje je Šumudika burno reagovao na greške svojih igrača. 

Kada je u 56. minutu meča Milan Pavkov dao gol za pobjedu, on je zapravo iskoristio veliku grešku obrane protivničkog tima. Golman Arlauskis i odbrana predali su mu loptu i ostavili praznu mrežu, a to je napadač crveno-bijelih naravno iskoristio. 

Na TV prenosu to mnogi nisu primetili, ali Šumudika je sa nevjericom posmatrao ovaj pogodak. Nije mogao da vjeruje kakve greške prave njegovi igrači, pa je odmahnuo rukom i glavom, a potom se i prekrstio!