• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAOS U KLUŽU - otkaz poslije ponoći, pa incidenti ispred stadiona! (VIDEO)

Trener koji je sa ekipom Kluža pravio impresivne rezultate u prvenstvu odlazi sa pozicije.

 kluž trener i predsjednik dobili otkaz incidenti ispred stadiona Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

/od izvještača MONDA iz Rumunije, Dušana Ninkovića/

Crvena zvezda je savadala Kluž ukupnim rezultatom 6:1 u dvomeču koji je garantovao mjesto u Ligi Evrope, a rumunski tim je zbog toga veoma poljuljan.

Već sedmicama traju sukobi Marijuša Šumudike i pojedinih igrača, od kojih su neki najiskusniji i najbolji u timu, odmah nakon meča na stadionu se dogodila neobična tuča, a ubrzo su stigle i vijesti o velikim promenama. Klub napuštaju dosadašnji predsjednik, šef stručnog štaba i svi njegovi pomoćnici.

Možda će vas zanimati

 Marijuš Šumudika dobio je otkaz samo nekoliko desetina minuta nakon poraza od Crvene zvezde, iako je na konferenciji djelovao samouvjereno. On je najavljivao meč za vikend, koji Kluž na istom mjestu igra protiv FCSB, tima koji je na početku sezone važio za glavnog konkurenta u borbi za titulu.

Pored Šumudike čije je mjesto bilo ugroženo i prije prvog meča protiv srpskog šampiona, klub napuštaju svi njegovi pomoćnici, ali i predsjednik Marijan Kopilu.

''Potvrđeno je, Marijuš Šumudika i cijeli stručni štab dobili su otkaz u Klužu. Nelutu Varga (vlasnik kluba) izjavio je da se svi ugovori raskidaju istog trenutka. Pregovori sa Danom Petreskuom su u završnoj fazi'' saznaje rumunski DigiSport, a ova vijest pročitana je na televiziji ubrzo nakon meča.

Ni ovo nije moglo da prođe bez skandala - dosadašnji predsjednik Marijan Kopilu izjavio je da on odlazi iz kluba, a ne da je smijenjen, dok je Nelutu Varga to demantovao, navodeći da je upravo uručio otkaz doskorašnjem prvom čovjeku.

A to nije sve, jer je Šumudika poslije poraza od Crvene zvezde bez obzira na sve najave o otkazu stigao na trening svog tima, a onda mu nije dozvoljeno da uđe na stadion!

Bilo kako bilo, on će napustiti tim zajedno sa Šumudikom, koji se na mjestu šefa stručnog štaba nalazio samo tri mjeseca. Preuzeo je ekipu ovog ljeta, vodio je na 15 utakmica i imao dva lica - domaće i evropsko. U prvenstvu Rumunije tim ima šest pobjeda iz isto toliko mečeva i očekuje ga derbi protiv FCSB za vikend, dok se u Evropi nisu predstavili na sjajan način.

Ipak, obezbijedili su evropsku jesen, pa će igrati još barem šest mečeva. Kluž će se ove sezone takmičiti u Konferencijskoj ligi i po kvalitetu tima biti jedan od favorita za prolaz u nokaut fazu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC