Stigao!

Gotovo! Zvezda zagonetkom potvrdila - dolazi bomba u špicu: Jednom slikom sve rekli, konačno je stigao napadač!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je zagolicala maštu navijača zagonetkom, ali nije se mnogo krilo. Jasno je ko dolazi!

Izvor: Profimedia/MN Press

Dugo se pregovaralo, bio je velika želja Crvene zvezde, a sada je Rišairo Živković definitivno novi fudbaler Crvene zvezde. 

Crveno-bijeli nisu zvanično objavili njegov dolazak, ali je zagonetka koju su postavili na društvenim mrežama vrlo jasno pokazala o čemu se radi. 

"Lale u avgustu", glasi tekst na objavi na kojoj se osim lala vidi i grb Crvene zvezde kao i vjetrenjača u pozadini. 

To su jasne aluzije na Holandiju, zemlju u kojoj je Rišairo rođen i gdje je proveo najveći dio karijere. On je ponikao u Groningenu, a tu je pokazao ogroman talenat. 

Odmah je zaigrao za mlade selekcije Holandije i primijetio ga je Ajaks. Tamo se nažalost nije snašao i nije potvrdio svoj talenat pa je bio na pozajmicama u nekoliko holandskih klubova. 

Sada je raskinuo ugovor sa kineskim Čančun Jataijem, a osim Crvene zvezde htjeli su ga klubovi iz Turske i Holandije. Imao je i finansijski unosnije ponude, ali se očigledno opredijelio za crveno-bijele. 

On ima i srpske korijene pošto mu je majka Srpkinja, a Srbija mu nije strana pošto je redovno posjećivao rodbinu u Pirotu. 

Srbija ga je htjela i u nacionalnom timu, ali je ipak igrao za mlađe selekcije Holandije, dok za seniorski tim nije upisao nastup.