ODUŠEVLJEN GRADOM

Na derbiju ću igrati protiv prijatelja Rišaira Živkovića: Menig odradio prvi trening u Partizanu i jedva čeka utakmice!

Autor Nebojša Šatara

Novo krilo crno-bijelih se raduje onome što ga čeka u novom timu.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen, Youtube/FK Crvena zvezda/printscreen

Završio je Partizan posao u ljetnjem prelaznom roku prošle sedmice, a posljednje pojačanje u redovima crno-bijelih postao je Kvinsi Menig.

Holanđanin je odradio svoj prvi trening kao igrač Partizana zajedno sa igračima koji nemaju obaveze u svojim nacionalnim timovima.

Tim povodom, Menig je iznio svoje prve utiske poslije rada sa ekipom i dosadašnjeg boravka u Beogradu.

"Prvi dan je protekao dobro. Bio sam uzbuđen zbog početka i svi su me dobro dočekali - igrači, trener, portparolka, cijelo osoblje", kaže Menig za klupski sajt i dodaje:

"Treninzi su teški, ali je to dobro za mene kako bih se što prije prilagodio klubu, ali i zemlji."

Menig kaže da slobodno vrijeme između treninga koristi da se bolje upozna sa Beogradom.

"Želim što prije da se smjestim u novi stan i da nađem automobil, da bih mogao da obiđem i prelijepe rijeke u Beogradu", rekao je Menig.

Polako se bliži i prvi "vječiti" derbi u sezoni, pošto će u devetom kolu Partizan dočekati Crvenu zvezdu. Doskorašnji igrač Tventea je upoznat sa značajem tog meča.

"Prije derbija imamo dva meča, a svaka utakmica je važna. Imamo jednu utakmicu u domaćem prvenstvu i jednu u Konferencijskoj ligi, a nakon toga i derbi protiv mog prijatelja Živkovića", rekao je uz osmijeh.

Menig je na promociju u Beograd stigao u društvu članova porodice, koji su bili oduševljeni gradom.

"Raduju se brzom povratku ovdje. Svim prijateljima, kada me pitaju kako je u Beogradu, uvijek kažem da dođu ovdje i sami iskuse grad!", poručio je novi igrač Partizana.

(MONDO)

Tagovi